Ez kevés súlygyarapodás?
9 hetes kisfiam sokkalnyűgösebb, mint kb 2 hete. Akkor már
párszor átaludta az éjszakát, de most egyideje újra sokszor ébred, nappal 2-3 x 15 perceket alszik, ami borzasztó kevés, folyamarosan az öklét enné.Az elmúlt héten kb max 80 grammot hízott a mérleg szerint. Ez ennyi idős babának kevés?
az én lányom is lassan hízott, 3650 grammal született, az első hónapban meghízta az egy kilót, de utána aheti 100 grammnak már nagyon örültünk. ő is nagyon keveset aludt, fél éves koráig, valahogy így ahogy írod, 2*20 percet, azt is cicin, mellette egész nap szopizott, mégis fejnem is kellett még, és csak úgy volt elég a tejem...persze, ha netalán tudtam egyben aludni 4 órát, nekem is ömlött, de ez igen ritka volt.
Ez ilyen. Nincs a gyerekeddel semmi gond, azért gyarapodik lassan, mert sokat van ébren! Tedd cicire, amennyit kéri, idővel majd érik az alvása, ha 4-5 hónaposan sem hízik eleget, akkor írathatsz sinlacot, vagy valami kiegészítést, én a hozzátáplálást is elkezdtem emiatt 5,5 hónaposan, de attól egyébként nem hízott jobban, sőt a mai napig igen lassan hízik 2,5 évesen, pedig formás, egyáltlaán nem mondanád vékonynak. A húga kis súllyal született és úgy hízott mint egy díjbírkózó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!