Tanäcsra lenne szükségem, hogy tudnäm a 3 hetes babämat leszoktatni a cumisüvegről hogy csak ciciből egyen?
Ilyen esetben az SNS készülék nem segìthet?
(Nekem nem volt, mert az első baba abszolút nem akart szopni, a második meg egy igazi kis szivattyú.)
De ez jutott eszembe hirtelen.
Hasonló helyzetben voltam mert nem volt eleg kitartó a babam az elején, 3 kiló alatti súllyal szűletett. Én a pőtlást svéd pohárból adtam, hogy ne zavarja meg. Fokozatosan szoktattam, hogy bimbóvédő nélkül is próbálkozzon, amikor láttam, hogy kezd alakulni és kiemelkedni a mellbimbóm.
Most 2 hőnapoos, a bimbóvédőt eldobtuk, nem kell pótolni, és elég a tejem is. Legyél kitartó és türelmes. Nem mindenkinek megy elsőre, de idővel egymáshoz szoktok.
Szia! Hasonlóan voltunk mi is, mint ti! Nem volt elég Tejem, így tapszer is kapott de teát is. Nálunk azért volt Bimbovedo használva, m kinővés volt az együk mellem én a másikat pedig elsőre veralafutasosra szívta. 4hetesen fokozatosan hagytuk el. Én azt tanácsolom h kezdeskepp ha van kézi fejod indítsd el a tejet, tedd fel a Bimbovedot, pár perc után mikor mar van jó bimbók, és ugye az elején erősebben szopizik, akkor vedd le és kézzel add a szájába a bimbók és az udvart is. Előre szólok h a cumis üveg és az esetleges cumizas miatt faj hat ahogy elkezdi szívni, m máshogy kell szivnia azokat mint a bimbót. Neki ezt újra kell tanulnia! Nekünk így ment az átállás. 6 hetesek vagyunk és mar az összes bimbovedot el is csomagoltam. Kizárólag szopizik!
Kitartást! Türelmesen menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!