Mikor kell leszoktatni a cumisüvegről? Egyáltalán le kell?
3 és féléves a fiam, és ő is reggel és este abból issza a kakaót. Ettől függetlenül tud pohárból inni! :)
Én nem erőltetem az elhagyást, jól írja az első, 18 éves koráig úgysem fog abból kakaózni!
Nem szoktatom le, szerintem kényelmes neki is, nekem is, ameddig szereti használni. Viszont mellette rászktattam a palackból ivásra, szívószállal ivásra, pohárból ivásra, van csőröspohara is (azt utálja) és a cumifejet már rég lecseréltem olyan fejre, ami hasonlít a csőrös pohár csőréhez, csak latex(?) ből van, legalábbis puha, mint a klasszikus cumifej, de ömlik belőle, mint a csőröspohárból.
Szóval ahogy akar, úgy iszik, de szereti üvegből magába tölteni a tejitalt alvás előtt és erről én nem szoktatom le, ameddig kell neki szerintem. 17hós, 8-9 hónap körül kezdtem el mindenre rászoktatni amúgy.
Áprilisban volt 2 éves.
Mindenből tud inni szépen (bár csőrös pohara sosem volt).
Neki is inkább rituálé, hogy az esti elalvásnál még megiszik 2,5 dl tejet cumis üvegből.
Akkor még hagyom, és esetleg 1-2 év múlva visszatérek a témához, ha így marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!