Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Híztál szoptatás alatt?

Híztál szoptatás alatt?

Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 20:21
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Bocsánat kedves Sorstársak, de úgy örülök,hogy nem csak én járok ebben a cipőben. Üdv. mindenkinek:K.
2010. máj. 15. 18:49
 22/30 anonim ***** válasza:
Én is fogytam, pedig rengeteget eszek. Azelőtt pedig alig ettem, mint egy kismadárka.
2010. máj. 15. 20:45
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Sokat hiztam és ami a legdurvább,szinte mindet a hasamra.Gondolom az is közre játszik,hogy télen egésznap bent voltunk,nem nagyon mozogtunk.Napközben nem ettem rendesen,majd elaludt a gyerek,számitógép elött vacsora,majd egy kis nasi,este 8-9kor.Bárki hizott volna.Ja és szeretem az üdítőket,főleg a rostos narancs levet.Lehet nem is a szoptatástól hizok?:)
2010. máj. 15. 21:28
 24/30 anonim ***** válasza:

Hajjaj!!! De még mennyit! Három gyereke van, minden gyerekemet szoptattam, a kicsi 4 hónapja nem szopizik. És elkezdtem fogyni. Szép lassan mennek le a kilók, pedig nem teszek érte igazából semmit. De a nagyobbaknál is így volt. Mikor már nem szoptattam, mindig elkezdtem lefogyni.

Örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel a gonddal.

2010. máj. 15. 21:50
 25/30 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

É is híztam, majd amikor már nem szopizott a kicsi, eltűnt az az 5-6 kg, ami a szoptatás során jött fel. 3kg plusz maradt ahhoz képest, amennyivel a terhességet kezdtem, ez nem akart lemenni hónapok alatt sem, igaz nem is sokat tettem érte. De most diéta alól elmentve, kistesó a pocakban! :-))))

A szopi az első, fogyókúrázni egész életünkben lehet!:-)

2010. máj. 15. 22:24
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Akkor én szerencsésnek mondhatom magam? 25 kg-ot hiztam a terhességem alatt. az hipp-hopp lement a szülés után. (3 hét alatt) most meg olyan vékony vagyok a szoptatás miatt, h már leesnek rólam a nadrágok.
2010. máj. 16. 09:10
 27/30 anonim ***** válasza:

Terhesség előtt: 56-58 kg

Szülés előtt: 68-69 kg

1 héttel a szülés után: 59 kg

4 havi szoptatás után: 64 kg

6 hónappal a szopi abbahagyása után 61-62 kg

2010. máj. 16. 12:30
 28/30 anonim ***** válasza:

Én nem is hizok,meg nem is fogyok!

Pedig vagy 10kiló plusz van rajtam!

Ha van jó ötletetek irjátok meg légyszi,h hogyan lehetne fogyni?!

2010. máj. 16. 18:37
 29/30 anonim ***** válasza:
09:10-es egy cipöben jarunk.Nekem is cserelni kellene a ruhataram, de azert mert minden leesik rolam.20 kg-ot hiztam terhesseg alatt.10nappal szüles utan plusz 2kg volt rajtam.Most 2vel kevesebb vagyok mint szüles elött.Ket hete vettem egy 27es meretü farmert.Ma mar övet kellett tennem mert leesik rolam.
2010. máj. 16. 20:40
 30/30 anonim ***** válasza:

terhesség előtt 60

szüléskor 71

szülés után pár nappal 60

szoptatás abbahagyásakor 58

Ez azért furi, mert egyébként baromira tudok hízni, ha éppen nem vagyok terhes vagy szoptatás. Elég elengednem magam picit pár napra és már ugrik is a súlyom..., ráadásul minden túlzás nélkül 2 helyett ettem szoptatás alatt.

Persze amint abbhagytam a szoptatást, azonnal 5 kiló felugrott pár hét alatt :(

2010. máj. 16. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!