Híztál szoptatás alatt?
Hajjaj!!! De még mennyit! Három gyereke van, minden gyerekemet szoptattam, a kicsi 4 hónapja nem szopizik. És elkezdtem fogyni. Szép lassan mennek le a kilók, pedig nem teszek érte igazából semmit. De a nagyobbaknál is így volt. Mikor már nem szoptattam, mindig elkezdtem lefogyni.
Örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel a gonddal.
Sziasztok!
É is híztam, majd amikor már nem szopizott a kicsi, eltűnt az az 5-6 kg, ami a szoptatás során jött fel. 3kg plusz maradt ahhoz képest, amennyivel a terhességet kezdtem, ez nem akart lemenni hónapok alatt sem, igaz nem is sokat tettem érte. De most diéta alól elmentve, kistesó a pocakban! :-))))
A szopi az első, fogyókúrázni egész életünkben lehet!:-)
Terhesség előtt: 56-58 kg
Szülés előtt: 68-69 kg
1 héttel a szülés után: 59 kg
4 havi szoptatás után: 64 kg
6 hónappal a szopi abbahagyása után 61-62 kg
Én nem is hizok,meg nem is fogyok!
Pedig vagy 10kiló plusz van rajtam!
Ha van jó ötletetek irjátok meg légyszi,h hogyan lehetne fogyni?!
terhesség előtt 60
szüléskor 71
szülés után pár nappal 60
szoptatás abbahagyásakor 58
Ez azért furi, mert egyébként baromira tudok hízni, ha éppen nem vagyok terhes vagy szoptatás. Elég elengednem magam picit pár napra és már ugrik is a súlyom..., ráadásul minden túlzás nélkül 2 helyett ettem szoptatás alatt.
Persze amint abbhagytam a szoptatást, azonnal 5 kiló felugrott pár hét alatt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!