Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Híztál szoptatás alatt?

Híztál szoptatás alatt?

Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 20:21
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Sajnos én is híztam/ok.És már nagyon nehezen tudom elviselni, hogy kiskucu vagyok. Rosszul érzem magam! Pont tegnap néztem a nyári ruhákat. Az a gatyó ami rám jött szülés előtt egy hónappal, az most nem...Amúgy is nulla az önbizalmam, de így...

Hogy kéne fogyni, hogy a tej kárára se menjen?

2010. máj. 5. 09:46
 12/30 anonim ***** válasza:
Először híztam,mostanában kezdtem fogyni,de szerintem attól,hogy a babám is egyre nehezebb,cipelgetem,pakolok utána,mikor alszik,akkor gyorsan csinálom,amit tudok,szóval egész nap pörgök,és késő du.jól bekajálok,este meg már nem eszek.06.08-as tetszett.
2010. máj. 5. 14:51
 13/30 A kérdező kommentje:

Ma előszedtem a nyári ruhákat, jó vicc volt megnézegetni a 36-os cuccokat.A terhesgatyóm szűk rám. Szóval kedves 6.08-as, nálam nincs kövérebb.

Hogy kellene fogyni,én féltem a tejet!Olyan nehezen indult a szoptatás,nem akarom, hogy hirtelen végeszakadjon.

2010. máj. 5. 19:08
 14/30 anonim ***** válasza:
Én híztam, először elkezdtek a kilók lefelé menni 72-ről 68-ra, aztán vissza, és elértem a 75 kg-ot, amikor is 8 hónap szotatás után azt gondoltam, hogy elég és elkezdtem sportolni, persze csak módjával, nem eszem annyit és azokat...Most, másfél hónappal később újra 69 kg vagyok, és a tej mennyisége nem csökkent. Lassan kell fogyni, akkor nem csökken a mennyiség.
2010. máj. 5. 23:52
 15/30 anonim ***** válasza:

Ha-ha-ha.

36-os méret?

Nekem 52-es volt a terhescsúcsméretem. Tovább már nem is bírtam volna hízni.

Így a szoptatás alatt csak fogytam, havi 2-4 kg-kat.

2010. máj. 15. 14:24
 16/30 anonim ***** válasza:
Szülés után 2 héttel 1 kg-val kevesebb voltam a terhesség előtti súlyomnál, azóta eltelt 11 hónap és 5 kiló ment fel. Én biztosan a szoptatás miatt híztam meg, ugyanis borzasztóan kívántam/kívánom az édességet (a szoptatáshoz szükséges szénhidrát miatt) és hát engedtem a csábításnak. Most kezdtem el tornázni, remélem lesz hatása...
2010. máj. 15. 15:08
 17/30 anonim ***** válasza:
Irígylen azokat akik olyanokat írnak, hogy 2-3-5 kg kúszott fel rá. Én annyi vagyok amennyivel bementem szülni. 1 éves a gyerkőc, szopik és egy deka sem akar lemenni.
2010. máj. 15. 16:40
 18/30 anonim ***** válasza:
Én sajnos csak híztam szülés óta :( A kismama nadrágjaimban járok...
2010. máj. 15. 18:35
 19/30 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok még: a fogyáson majd csak a szoptatás után kezdek el agyalni, a tejet nem kockáztatom. A férjem így is szeret és kíván, úgyhogy csak kibírom valahogy :P

Az össz feleslegem 3 gyerek után 45 kg...

2010. máj. 15. 18:37
 20/30 anonim ***** válasza:
52-es? Hehe... 56, 58!!!
2010. máj. 15. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!