Melyik anyatej-leadási módszert válasszam?
A hivatalos nem macerás. Kell a háziorvostól székletre, Hepatisitre és HIVre beutaló, ezzel elmész az ÁNTSZ-hez, ott vért vesznek és székletmintát kérnek. Kell még negatív tüdőszűrő-lelet és bőrgyógyászati lelet is, hogy nincs fertőző bőrbetegséged.
Gondolj bele, ezeket te is elvárnád egy idegen, ismeretlen nőtől, akinek a tejével a saját babádat etetnéd.
Én hivatalos anyatejleadó vagyok. Szerintem egyáltalán nem macerás. A futár hétfő-szerda-pénteken jön, addig hűtőben kell tárolni az anyatejet. Amit az előző leírt, azt meg kell csináltatni, de kb. 2 óra alatt minden kész.
Az a legfontosabb, hogy le kell fertőtleníteni a mellet fejés előtt, ami kb 2-3 alatt kész van.
Különben én nem is árulnám nem hivatalosan, itt mégiscsak bevizsgálják, mert sok minden miatt lehet pozitív (rossz a tej). Ja és nem is vennék a gyerekemnek nem hivatalosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!