Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Melyik anyatej-leadási módszer...

Melyik anyatej-leadási módszert válasszam?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy hivatalosan vagy hirdetés után adjam le a tejemet? A védőnőm nem segít a nem-hivatalosban, olvasgattam hirdetéseket, de ott is szinte mindenki orvosi papírokkal rendelkezve kínálja ata tejét. Mennyire macerás a hivatalos? Mindegy mennyiségi szempontból? Kérlek segítsetek?
2010. máj. 4. 19:15
 1/2 anonim ***** válasza:

A hivatalos nem macerás. Kell a háziorvostól székletre, Hepatisitre és HIVre beutaló, ezzel elmész az ÁNTSZ-hez, ott vért vesznek és székletmintát kérnek. Kell még negatív tüdőszűrő-lelet és bőrgyógyászati lelet is, hogy nincs fertőző bőrbetegséged.

Gondolj bele, ezeket te is elvárnád egy idegen, ismeretlen nőtől, akinek a tejével a saját babádat etetnéd.

2010. máj. 4. 20:17
 2/2 anonim ***** válasza:

Én hivatalos anyatejleadó vagyok. Szerintem egyáltalán nem macerás. A futár hétfő-szerda-pénteken jön, addig hűtőben kell tárolni az anyatejet. Amit az előző leírt, azt meg kell csináltatni, de kb. 2 óra alatt minden kész.

Az a legfontosabb, hogy le kell fertőtleníteni a mellet fejés előtt, ami kb 2-3 alatt kész van.

Különben én nem is árulnám nem hivatalosan, itt mégiscsak bevizsgálják, mert sok minden miatt lehet pozitív (rossz a tej). Ja és nem is vennék a gyerekemnek nem hivatalosan.

2010. máj. 5. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!