Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért írja mindenki, hogy a...

Miért írja mindenki, hogy a lefejt anyatej csak 24 óráig áll el a hűtőben?

Figyelt kérdés
Hivatalos anyatejleadó vagyok, van, hogy csak 72 óra után viszik el. Akkor szerintetek már megromlott? Nem értem, ha valaki nem tud valamit, az miért válaszol?
2010. máj. 3. 12:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem a védőnő mondta!!!!

Én fejem a kislányomnak a tejet, és már az elején mondta, hogy 24óra hűtőben 6 hónap fagyasztóban.

Szerintem aki ilyeneket válaszol, az nem kitalálta, és rosszat akar, hanem neki is egy orvos, vagy védőnő mondta (elképzelhető hogy csupán óvatosságból)

2010. máj. 3. 12:21
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. Megértem, de a védőnő miért mond hülyeséget? Az én védőnőm például kapcsolatban áll az anyatejleadóval. Szerintem mindegyiknek tudnia kéne! Nem?

Elég rossz, hogy ahány védőnő, az mind mást mond!

2010. máj. 3. 12:35
 3/4 anonim ***** válasza:
56%
Nekem még a csecsemős nővér mondta a kórházban hogy 24órát tárolhatom a hűtőben aztán meg a védőnő is ezt mondta!!
2010. máj. 3. 12:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is mindenki 24 órát mondott. Azonban én is anyatejleadó vagyok, és 48-72 óránként viszik el, addig nekem is a hűtőben áll, és nem fagyaszthatom le.

A 24 óra szerintem csak óvatosság.

Az meg a másik, hogy az általunk leadott tejet felhasználás előtt bevizsgálják és pasztörizálják.

2010. máj. 3. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!