Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy tudnám leszoktatni a 9,5...

Hogy tudnám leszoktatni a 9,5 hós lányomat az éjszakai szopiról? Már nagyon fáradt vok.3x-4x is felkel enni.

Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 11:56
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
erre en kivancsi vagyok ugyanebben a hajoban vagyunk mi is.
2010. máj. 3. 12:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Úgy,hogy nem adsz neki.:-) Kiveszed, ringatod, ha megnyugodott, visszarakod. Pár napig lehet, hogy sír a cici után, de aztán megszokja hogy éjjel alvás van, nincs cici.
2010. máj. 3. 13:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Biztos hogy éhes? Nem lehet az, hogy nagyon száraz a levegő a szobában és csak szomjas? Innivalóval nem szoktad megkínálni?
2010. máj. 3. 13:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Sajna tanáccsal én sem szolgálhatok, de érdekel a téma.

Fiam 11 hós és éjszaka 3*4* kéri a cicit. Már kipróbáltam a cumit, cumis üveget, a ringatást, de semmi nem jött be. Igazából van, hogy "csak cicizik", de kétszer legalább még szopik. Már azt is tanácsolták, hogy egyszerűen ne adjak neki nappal se cicit. Nem tudom mit csináljak, mert tejem még van bőven.

2010. máj. 3. 14:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy napközben adsz neki többet enni.

Éhes, ezért ébred fel éjszaka, de nem este kell megtömni kajával, hanem napközben kell többet ennie. Nálunk legalábbis mindig ez vált be, és amikor kezd korábban ébredni a lányom, akkor tudom, hogy már nem elég neki a nappali kaja.

2010. máj. 3. 14:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Kislányom 16 hónapos és még mindig felkel éjszaka "cicizni". Nem azért ébred fel, mert éhes, hanem azért mert szüksége van rád és ezt így jelzi. Ha mindenképpen le akarod szoktatni csak fokozatosan: először csak egyet hagyjál el, aztán majd lassan a többit.
2010. máj. 3. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!