Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ehetek spárgát ha szoptatok?

Ehetek spárgát ha szoptatok?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert a vizeletet nagyon büdivé teszi, vajon mi történik az anyatejjel?

Meg hasfájós is a babóm, szóval nem tudom, hogy ki merjem-e próbálni. Van valakinek tapasztalata?

11 hetes baba anyukája

2010. máj. 3. 11:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet előre megmondani.. Kisebb adaggal tegyél próbát (ugyanúgy, mint bármi mással is így érdemes), ha úgy nem okoz gondot, akkor következőre nyugodtan eheted. Az, hogy az anyatej íze kicsit más lesz esetleg, normális. Bármit eszel, minden (főleg az erőteljesebb ízek), kicsit átmennek a tejbe. Ettől van az, hogy később a kisgyerekek ízlése az anyuka ízléséhez lesz hasonló, ő is azokat az ízeket fogja kedvelni, amiknek az ízét a magzati korban (annak is állandóan változik az íze az elfogyasztott ételek után) és a szoptatás időszakában megszokott.
2010. máj. 3. 11:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Én tegnapelőtt ettem, nem is keveset, de semmit nem tapasztaltam a babámnál. (3 hónapos) Szerintem nincs túl erős íze, nem zavarhatja. Én nem is puffasztó, vagyis valószínűleg hasfájást sem okoz. Szerintem próbáld ki. Valamit muszáj enni nekünk is, nem lehet minden tiltólistán..:)
2010. máj. 3. 12:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Az első kérdésem ez volt a gyermekorvoshoz, amikor hazajöttünk a kórházból: Mit ehetek, mit nem? Azt felelte, hogy bármit ehetek, beleértve epret, málnát is, Majd kitapasztalom, hogy a babám mit tűr, mit nem.

Ugyanezt mondhatom neked is. Nincs hivatalos, mindenkire érvényes tiltólista. Próbáld ki, és vagy tűri a babád, vagy nem.

2010. máj. 3. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!