Lehet valahol testszínű, esetleg fekete szoptatós melltartót kapni?
Köszönöm! Utolsótól kérdezném, hogy kis méret is van-e, mert nekem sajnos van olyan "A" kosaras, amiből kiesik a cicim, és legtöbb helyen "B" kosár a legkisebb...
Úgyhogy már olyanban is gondolkodom, ami nem szoptatós, csak könnyen fel lehet húzni, csak hát mindenre "vadászni" kell...
bboom.hu
A lövőház utcában van boltjuk, gyönyörű fehérneműket tartanak, mindenféle színben. Senki nem mondaná meg róluk, hogy szoptatós melltartók. Én vettem sport változatot is (annak darabja kb 4ezer ft volt), meg szebb, csipkés darabokat is (az meg 10 ezer körül). DE ha nem szoptatok, akkor is igényes vagyok ara, milyen fehérneműt hordok, így áldoztam erre.
Amúgy vettem sima fehétnemű boltban (triumph, stb) elől kapcsos melltartókat is, és azokat is használom szoptatós melltartó gyanánt.
Köszönöm mindenkinek!
Ma vettem egyet, ami nem szoptatós, de irtó rugalmas anyagból van, így könnyen felhúzható, vad piros színe van, vékony, állíthatós pántja, így később is jó lesz, és az ára is vonzó volt. Amikor keresgéltem az ajánlatok között, akkor rájöttem, hogy ez jobb megoldás lesz. Már majdnem 9 hónapos a picim, így nagyon hamar "túl is van" egy szopin, és nem is kell olyan gyakran, de azért "készenlétben kell lennem". :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!