Szerintetek gáz, ha fehér blúz alá fekete melltartót veszek fel évnyitóra?
Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 13:46
1/11 anonim válasza:
Igen. Ez egy alapszabály, h fehér alá nem veszünk fel feketét és fordítva.
2/11 anonim válasza:
ha ragaszkodsz a fekete melltartódhoz, mert pl. az a legkényelmesebb akkor vehetsz a blúz fölé egy vékony mellényt, ami nem melegít nagyon, de nem látszik tőle a melltartó színe.
4/11 anonim válasza:
nekem a fehér is átlátszik:)
amúgy ja, mert elég feltűnő, vegyél fel mellényt ha átlátszik
nekem volt egy olyan fehér blúzom amin nem látszott át a fekete melltartó
5/11 anonim válasza:
Ha nagyon átlátszó a blúz,akkor ne vegyél se feketét, se fehéret! Én az ilyen blúzok alá mindig testszínű melltartót veszek, nagyon jó. Próbáld ki, ha nincs akkor szerezz be egyet, mert megéri!
6/11 anonim válasza:
én azt szoktam csinálni, hogy a bármilyen színű melltartómra ráveszek egy fehét csőtopot. így ha át is látszik egy kicsit, akkor sem olyan gáz, végül is akkor csak egy sáv látszik :)
7/11 anonim válasza:
nekem nincs is fehér melltartóm :)
szóval én mindig feketét vettem fehér blúz alá
8/11 anonim válasza:
18:37 Én is. Aztán államvizsgán már nem mertem. Úgyhogy van egy.
9/11 anonim válasza:
jó azt megértem, ott még nem tartok :) csak gimiről beszéltem
10/11 anonim válasza:
Ha áttetszik a blúz, akkor eléggé ízléstelen-legalábbis sztem. Ha meg nem látszik át, akkor meg tök mindegy, hogy mit veszel fel alá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!