Lehetséges, hogy tapszerbol többet fogyaszt a baba mint anyatejbol?
En a tapszeres taplalasban nem vagyok otthon, csak anyatejet kapott a fiam. Ket hetes kora korul volt, hogy mertem 1-2 napig, hogy hany grammot szopik es bizony kiszivott nehany perc alatt 180 grammot siman.
En nem vagyok rola meggyozodve, hogy a cumisuvegbol gyorsabban jon. A tejleado reflex kozben 5-10 lyukbol spriccelt a mellembol a tej magatol, plusz ezt a babam meg ugyebar szivta is. Ezzel szemben a cumisuvegen egy darab pici lyuk van csak.
Amennyire en tudom a tapszer jobban elteliti a babakat, ezert abbol elmeletileg kevesebbet esznek.
De hatha jon valaki, aki a tapszeres taplalasban meg a szoptatasban is otthon van.
1es voltam
Tapszerbol nekem kevesebbet evett mindig a babam.
4!
Neked is tapszert kellett volna kapnod tehentej helyett, es nem lennel ekkora marha.
Én mértem az elején, de akkor elèg lassan evett (tápszert nemigen kapott, max 1 hetes koráig napi 1x), azóta csak anyatejes, viszont a napi fogyasztása olyan 1 liter volt, mikor méregettem.
16 hetes és 8 kg kereken.
Azért írom, mert a 4-es hozzá nem értő cinikusan okoskodik. A nagyobbik lányom először nagy részben, aztán teljesen tápszeres volt. K*rwa rossz étvággyal. 1 évesen volt 8800 g. Most 7 éves, 23 kg, vékony testalkatú, úgy kell belekönyörögni az ételt a mai napig.
Ennyit a hízlaló löttyről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!