Kinek mikor jott meg a menzesze szules utan eloszor? 16honapja szoptatok es meg nem jött meg.
Figyelt kérdés
Normalis ez? Tobbszor is volt mar hogy fajt a hasam alul,azt hittem megjon,de semmi. Az mitol lehetett? Peteeres lehetett? De akkor meg miért nem jött meg???2016. dec. 14. 16:04
1/8 anonim válasza:
Nekem első gyerek után szoptatás mellett 17 hónap után, második gyerekkel szintén szoptatás mellett 16 hónap után.
2/8 anonim válasza:
Elsőnél 3, másodiknál 8 hónap után. Mindkétszer szoptattam még
3/8 anonim válasza:
8 hét után igény szerinti mellett.
4/8 A kérdező kommentje:
Koszi akkor ezek szerint normalis :) eddig akivel beszeltem,mindenkinek eleg hamar megjött...
2016. dec. 14. 17:15
5/8 anonim válasza:
Elsőnél 11 hónap után, második még csak 8 hónapos, még nem jött meg, de néha én is érzek ilyen kis fájdalmat, de eddig még ennek ellenére semmi.
6/8 anonim válasza:
14 hónapos, de még semmi. Bár annyira nem is bánom.
7/8 anonim válasza:
Hát én rosszul jártam. Kisfiam 3 hónapos még cicizik. Ettől függetlenül már megjött 2x is. Tisztulásos vérzésem 4 hétig tartott megjött a 7.- héten meg a 10.-en. Meg is szenvedem mert mikor megvan nem akar cicizni a pici csak sír rajta. De nem adom fel és így nem hagyjuk abba a szopit :)
8/8 anonim válasza:
Az első gyerek 13, a második 15, a harmadik 17 hónapos volt amikor újra beindult a ciklusom. Szerintem lassan már számíthatsz rá Te is. Meg arra is, hogy esetleg sokkal jobban vérzel majd, erősebb görcsökkel (nem feltétlenül, de ne lepődj meg, ha).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!