Ki milyen pózban szoptatja a babáját? És az pontosan hogy néz ki?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert itt olvastam válaszokat hogy focista fogásban szoptat, meg bölcső fogásban...
Nekem bent a kórházban senki nem mutatott meg egy pózt sem ezért úgy szoptatok ahogy a tesómtól láttam. Fekve. És nem baj ha én csak így tudom? Nem lesz hátránya belőle a babának?
2010. máj. 1. 22:18
1/6 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni hogy 1 hónaposak vagyunk.
2010. máj. 1. 22:19
2/6 anonim válasza:
Szia!
Hátránya biztos nem származik belőle.
Én próbáltam fekve,de nem ment. Én ülve szoptatok.
Nekem így kényelmes.És a kisfiam is szereti.
Néha szokott a hasamon is feküdni, és úgy szopizik.
De az ritkább. Ha másképp nem tudod etetni, az nem baj.
Esetleg annyi lehet a hátránya, hogy ha valahová mentek, és kell a cici a babádnak, akkor nem tudsz mindenhol lefeküdni.
3/6 anonim válasza:
Nyugodtan szoptasd fekve, én is úgy szoptatok általában. Így kényelmes mind kettőnknek. De szoktam ülve is, bölcsőtartásba is.Egyszerűen tartod a babát a kezedben, cici a szájba és kész. Amerről a buksija van, azt a lábad kicsit emeld meg, úgy kényelmesebb.
4/6 anonim válasza:
Én is csak fekve tudom szoptatni a babám, semmi bajunk nem volt eddig sem emiatt, most lesz 6 hós és még mindig szopizik, pedig eleinte nagyon nehezen indult be a tejcsim.
5/6 anonim válasza:
Az első babám én is csak fekve tudtam szoptatni, iszonyú hátránya volt ha elmentünk valahova nem akart ülve szopni, ezért az első 4 hónapba nem mentünk el 2 óránál hosszabb időre. Most a második babám mindenhogy tudom szoptatni, jó is mert a nagyot kell vinni a játszóra és ha nem akar hazajönni akkor muszáj vagyok ott megszoptatni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. máj. 4. 05:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!