Van itt olyan anyuka aki estefele gyakrabban szoptatja a babajat, mint napkozben?
Én szoktam délután többet szoptatni, van úgy, hogy óránként, de más megoldás is van arra, amit írtál ("telíteni a babát, hogy tovább aludjon"). Mostanában kezdtem kipróbálni, hogy amikor napközben hosszabbat alszik a babám, akkor fejek (7-7-5-5... perceket), egyenesen egy cumisüvegbe és azt este az utolsó szopi után odaadom neki. Így a fejés is szaporítja a tejet, a tej sem megy kárba, s a baba is picit tovább alszik. Viszont ugyanannyiszor kel fel, mint azelőtt, csak egy kicsit később kezdi.
9 hetes a kisbabám
A lányom holnap lesz 2 hós és álalában du. 4-5 között szopik, utána meg a fürdés után este 7 körül és van, hogy felkel 3x éjszaka enni, de van, hogy csak 2x.
Nem jöttem, rá, hogy ez mitől függ.
mésodik vagyok és az utolsótól kérdezem:
Ha megetetem este 7 kor (mert akörül,eszik), akkor 9-kor már alszik. Olyankor fel kellenne keltenem, hogy 9-kor is egyen?
Nem kell felkelteni ha alszik. Akkor ez nálad csúszik, mondjuk hogy 15- 17- 19 órakkor etetnéd mondjuk.
Nekem mikor 21-kor eszik akkor be is alszik cuclizás közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!