Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Anyatejet, hogyan-miben...

Anyatejet, hogyan-miben fagyasztjátok le?

Figyelt kérdés
2010. máj. 1. 20:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Én gyógyászati boltban vettem 1 dl-es műanyag tárolókat. Volt olyan is, hogy olyat vettem amit amúgy vizelet gyűjtésre használnak (ez jó volt, mert csavaros a teteje). Ez is 1 dl-es 35ft volt. Nekem elég volt az 1 dl-es. Aztán amikor ez sem volt, akkor patikában vettem olyan műa. tégelyeket amelyekben a patikai kikevert krémeket adják (pl.: popsikrém).Ez van 1 dl,2 dl...Kb. 25-30ft.

2010. máj. 1. 22:49
 12/17 anonim ***** válasza:
Először eldobható műanyag pohárban, később bébiételes üvegben.
2010. máj. 2. 07:29
 13/17 anonim ***** válasza:
Amíg nem adtam le anyatejgyűjtőbe az anyatejet, addig én befőttes üvegben fagyasztottam le. Az kb. 7 deci, de amikor a mamájára hagytam a lányomat, akkor annyi meg úgyis kellett neki, szóval nem veszett kárba.
2010. máj. 2. 08:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Szia! Legolcsóbb megoldás, Gyógyszertári kenőcsös tégely. Azt hiszem 20 Ft körül van darabja, van ugye több méret is. Ki lehet sterilizálni(forralással nem), folyadék vagy mikrós sterilizáló. Fél évig lehet fagyasztani.
2010. máj. 2. 11:50
 15/17 anonim ***** válasza:
Bocsánat hogy belekérdezek, de a 22.06-tól szeretném megkérdezni, hogy hogyan csinálta? Mindig olyan sokat tudtál lefejni, hogy megtelt egy zacsi? Mert ha jól tudom fagyasztás után már nem lehet rátölteni, azt meg nem lehet szabályozni, hogy melyik rekeszbe folyjon a tej. Vagy nem jól gondolom?
2010. máj. 2. 12:04
 16/17 anonim ***** válasza:

22:06-os vagyok. Nem tudtam mindig megtölteni egy zacskót, sőt szinte soha, annyi sosem volt. 1 napig gyűjtöttem a sima hűtőben, utána töltöttem át a zacskóba. Azt lehet szabályozni, hogy az aljába kerüljön, hisz oda folyik le először és akkor simán csak csomót kötöttem rá és már mehetett is a mélyhűtőbe. A dátumot és a mennyiséget alkoholos filccel ráírtam.

Remélem tudtam segíteni! :)

2010. máj. 2. 21:15
 17/17 anonim ***** válasza:
22.06-nak! Igen segítettél, köszönöm. Én is ki fogom ezt próbálni!
2010. máj. 3. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!