Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem lesz baja a babámnak?...

Nem lesz baja a babámnak? Megfáztam és szoptatok.

Figyelt kérdés
Megfáztam és fáj a torkom de cicizik a Drága nem kaphatja el?Illetve mit szedhetek?Segitsetek csajok.Algoflex és coldrex van itthon és megy fel a lázam.
2010. máj. 1. 19:29
 1/6 anonim ***** válasza:
A babádnak az anyatej a gyógyszer, te pedig vegyél be Algoflexet, sok folyadék és C-vitamin. Az Algoflexből csak minimális jut át az anyatejebe, én is azt szedtem, mikor lerobbantam.
2010. máj. 1. 19:45
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ.

Sajna nem sok a tejcsim nagyon vizes is és tápszert is kap.

Igy sem lesz baja?

Nagyon szeret cicizni főleg este csak igy tud elaludni.

2010. máj. 1. 20:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nagyon aggódsz, akkor szájmaszkot is használhatsz, bár nem túl kényelmes, és a kézmosós törölközőt naponta cseréld, és próbáld megállni, hogy a finom kisbabád puszilgatod. Reméljük így nem fogja elkapni, anyatej+ óvintézkedések:) Gyógyulj meg hamar!
2010. máj. 1. 20:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! En Austztriaban elek,es ugyan igy voltam mint te(megfaztam)es nagyon aggodtam,hogy a picikem elfogja kapni!Kepzeld azt mondta a orvos,hogy masfel eves koraig a baba nem kap el semmi fele betegseget az anyukatol!Nagyon jo orvos különben!!! Ugyhogy ne aggodj,nem kapja el töled a piciked!!!!!!!!!
2010. máj. 1. 20:19
 5/6 anonim ***** válasza:

próbáld meg minnél többet szoptatni most. Ugyanis a tested antitesteket készít a betegség ellen amik az anyatejjel átjutnak a babába, és igy védett a betegség ellen. Viszont ha csak tápszert kap nagyobb az esélye, hogy elkapja.

Jobbulást

2010. máj. 1. 20:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat a Babóm jol van és én is javulok..:.))
2010. máj. 4. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!