Milyen alakú mellek adnak szoptatáskor a legtöbb tejet?
Atimaciii....???
:D Nekem is írogatott ezzel a kérdéssel. Annyira tolakodónak éreztem h nem válaszoltam.
Mielőtt tejleadó lehettem volna a felgyűlt fagyasztott tejet szerettem volna elpasszolni. Akkor jelentkezett h venne tőlem. Akkor már sikerült eljuttatnom beteg gyerekekhez...
El se hiszem hogy ekkora fétis ez nálad hogy azóta is ezen kattogsz. Nagyon aberrált dolog... de te tudod. Nagylelkűen felajánlom neked hogy vehetsz egy liter anyatejet tőlem de csak nagyon irreálisan borsos áron vagyok rá hajlandó (vagy ugyan olyan összeg értékben az általunk használt pelenka vagy ilyesmi). Illetve érte kell jönnöd de nem ám az otthonomba és biztos hogy nem egyedül fogok menni hanem a 120kg-os gorilla férjemmel és egy tök nyilvános helyre mert rettegnék hogy elrabolsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!