Mit tegyek? Kevés a tejcim, de a babám nem fogadja el a cumisüveget?
Bár az én babám lenne ilyen! de ő meg nem tud cicizni, csak üvegből iszik.
De tejet.
Az anyák 98%-nak elég (lenne) a teje, csak nem tudja, hogyan szaporítsa, illetve tartsa fenn a mennyiséget. pedig alapjában véve egyszerű. Minél több inger éri a mellet és minél gyakrabban, annál több tej termelődik. Minél ritkábba teszed mellre a babát és minél kevesebb tejet szopik, annál kevesebb tej termelődik. Ha abád eleget van mellen, akkor egy-két nap alatt a mell annyi tejet fog termelni, amennyi a babádnak kell.
Ha mégsem, akkor mellszívóval fel lehet szaporítani a tej mennyiségét. Nekem a nulláról sikerült ezt megtennem, és annyira jól sikerült, hogy napi egy liter felesleget adok le másoknak.
Nekem is kevés volt a tejci, és éhes maradt a babám. Pedig hány módszert kipróbáltam a szaporításra... mindegy már.
A kérdésedre pedig: szerintem ha igazán éhes elfogadja (oké nem elsőre) a cumit. Nálunk azt hiszem egy nap volt, amire megtanulta abból enni a tápit. Nem lehet, hogy nem olyan éhes csak megnyugtatásból akar cicizni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!