Egyre kevesebb a tejem, tápszerrel kellene pótolnom a babám, de nem fogadja el a cumisüveget. Mit lehet ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
3 hónapos, már van hogy csak 50-60 grammot szopik, ami tuti nem elég neki. Már kétfajta tápszert kipróbáltam, cumit is kétfajtát hátha az a baj, de nem szívja, csak forgatja a szájában, aztán elkezd sírni:(
Iszom a tejserkentő teát, hátha, desemmi változás. Mi lesz ha teljesen elfogy a tejem?
2010. jan. 28. 15:47
2/7 anonim válasza:
próbáld kiskanállal adni, esetleg pohárból, vagy hozzátápláló készülékkel (SNS szoptanít)
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Én ezt a "melegcucliváltással" oldottam meg. Amíg a cicin van, és érzem, hogy már nincs mit szívni, gyorsan kicuppantottam a cicit, és azonnal bedugtam az üveget! Nálunk ez bevált!
5/7 anonim válasza:
Én is így csináltam, ahogy az utolsó válaszoló. Az én babámnál is bevált.
6/7 anonim válasza:
Szia! Szerintem ne add fel..Rengeteg folyadékot kell inni (3 liter), hogy legyen tej, és sokat kell enni..napi kb. 5x. Tedd két óránként mellre, felváltva, úgy hogy 5 percenként válts, és pihenj amennyit tudsz. Ez mindíg beválik...ja és ne idegeskedj, mert attól elfogy a tejci.
7/7 xStefix válasza:
Küldenék egy javaslatot, ha lenne email-elérhetőség..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!