Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi lehet az oka annak, hogy...

Mi lehet az oka annak, hogy az egy hónapos babám az utóbbi napokban kevesebbet eszik?

Figyelt kérdés
Kizárólag anyatejet kap. E Hasfajos baba. Egy honap alatt 1100 grammot hizott megis Eszre vettem hogy kevesebbet szopik az utóbbi napokban , a merleg is igazolja az utolso heten csak 80 grammot hizott.kb 5-6 perc szopi után már fáj a pocakja pedig kap rá infacolt , az espumisan sem volt jo . Szerintetek lehetséges, hogy most olyan idoszak jon amikor egy picit kevesebbet fog enni? Ez normális?
2016. nov. 14. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Megfigyelted már, hogy mit szoktál enni, ami miatt fáj a hasa? A te étrended komoly összefüggésben van az ő pocakjával és étvágytalanságával.
2016. nov. 15. 07:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálam is voltak napok amikor kevesebbet evett. Ne add fel, tedd sokat mellre, de ha pár perc alatt végez ne erőltetsd, ha kell fejd le.
2016. nov. 15. 09:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Enni is felek. Rettegek. Egyszer kiprobaltam , hogy nem nagyon ettem 1-2 napig csak sok vizet ittam . Nem tudom , hogy volt e értelme de akkor is fajt a pocakja. Hüvelyeseket es k betusoket nem eszek , tejet se iszok , üdítőket se fogyasztok se gyumolcsoket se fuszereset stb. Ugyhogy szerintem nem az a baj.
2016. nov. 15. 21:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem lesz tejed ha nem eszel, ezt ne csináld. 3 hósan el fog múlni, az idegrendszerük nem elég érett, mindegy mit eszel vagy mit adsz neki (hasfájásra)
2016. nov. 18. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!