Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Allergiás Anyucik! Mit szedtek...

Allergiás Anyucik! Mit szedtek, hogy enyhüljenek a tünetek?

Figyelt kérdés
A lányom 11 hós és szopizik, ezért nem szedek allergia elleni gyógyszert, ám most virágzik minden és rettenetesen előjött az allergiám. :( Reggelente a szemem be van dagadva, állandóan hapcizok, viszket az orrom. Régebben Cetirizint és Zyrtecet szedtem, de ezeket terhesség alatt el kellett hagynom. Mit tehetnék a tünetek ellen?
2010. ápr. 28. 18:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Együtt érzek veled, nekem mér 2 hónapja folyamatosak a tüneteim. Használj szem és orrcseppet, ezenkívül én Claritint szedek szoptatás mellett, a orvos engedélyezte. Jövőre a szezon előtt kezdek majd gyógyszert szedi, akkor már nem hiszem, hogy szoptatok. Kitartás!
2010. ápr. 28. 20:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Milyen fajta szem és orrcseppet használsz? A Claritinnek pedig utána fogok nézni. :) Köszönöm!
2010. ápr. 28. 22:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! én a forevernek a natúr geljét szedem teljesen elmúlt az allargiám. Nagyon jó! Pedig én nagyon allergiás voltam, volt hogy felkelni nem tudtam. Próbáld ki. Szép napot.
2010. ápr. 29. 13:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia,én is nagyon allergiás vagyok,(nem csak pollenek)már második gyerkőc,második terhesség,második szoptatás,a kálcium-injekciót egy korty innivalóba kell beletenni ezt lehet,és használ is,kérdezz rá akár a háziorvosodtól,persze ha akarsz próbálkozhatsz más természetes vagy homeós bogyókkal,de nekem nem vált be egyik sem,persze nem vagyunk egyformák!
2010. ápr. 29. 15:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja,és 5 éves korom óta vagyok allargiás!Utolsó voltam!
2010. ápr. 29. 15:22
 6/7 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Azért az egyáltalán nem mindegy, hogy mennyire vagy allergiás. Már sok mindent kipróbáltam, jöttek itt nekem a homeopátiával, ja persze. Kiadtam rá több ezer Forintot és nem használt. Aztán kénytelen voltam gyógyszerhez nyúlni8 pedig tavaly 4 hós volt a fiam és csak szopott). Ekkor már vérvörösek voltak a szemeim, nem aludtam az orrdugulás miatt. Allergodil szemcseppet használtam (1900 Ft), de jó az Opticrom is (900 Ft), emellett Rhinocort aqua orrcseppet használom, de ez vényköteles. A fulladásos rohamokkor pedig Ventolint.

Ha nagyon nem bánsz az allergiával mindenképp fordulj allergológushoz, mert a nem kezelt allergia asztmát válthat ki!

Kívánom, hogy használjak a készítmények, de mindenképp lásson orvos!

2010. ápr. 29. 18:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Mindenképpen homeopátiát javaslok. Az természetes, nem árt a babának. Én is azt szedem, HISTAMINUM a neve, homeos golyócska, 600 forint a gyógyszertárban.
2010. ápr. 30. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!