Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Egy fejéssel csak 15-max 20...

Egy fejéssel csak 15-max 20 ml tejcsi jön le mit lehet tenni h több legyen? Nagyon szeretnék tejcsit adni 7 hetes ikreimnek. Ha napi egy alkalommal is de jo lenne.

Figyelt kérdés
Segítsetek nekem lécci
2010. ápr. 26. 14:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem szopiznak a manók? Mert a kisbabák sokkal többet képesek kiszopizni, mint amennyi fejéssel jön, ügyesebbek nálunk! :-) Ha szoptathatod őket, főleg, ha gyakran mellre teszed, az stimulálja a tejtermelést és azt fogod észrevenni, hogy bizony anyatejen élnek. Próbáld meg!
2010. ápr. 26. 14:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Volt tejbelövellésed? Szoptatod őket kezdetektől fogva, vagy kaptak pótlást? Megmutatták a kórházban hogyan szoptasd az ikreket?

Nagyon sok mindent kellene még tudni, hogy tudjunk válaszolni!

2010. ápr. 26. 14:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Napoi egy fejéssel nem is lesz több. Fejd rendszeresen, pl háromóránként. Meg fogod látni, hogy idővel több lesz.

A legjobb persze az lenne, ha az ikreidet tudnád minél többször mellre tenni.

2010. ápr. 26. 19:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Jó a fejőd? Próbálj ki más fajtát is ha tudsz.

Nekem tudom, hogy nem jó. A babám szépen hízik. Egyeszer nem akart enni csak sirt. Fejni akartam és nem tudom csak 30 ml- kb 15 perc alatt. De ha megnyomtam akkor spriccelt, tehát volt még benne. Valószínűleg nem nekem való. Ha tudsz kérj kölcsön ismerőstől kipróbálásra. Hátha.

sok sikert.

2010. ápr. 27. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!