Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem tudom, hogy jót teszek-e?

Nem tudom, hogy jót teszek-e?

Figyelt kérdés
12 hetes babám,csak anyatejes.már egy ideje cicin alszik el napközben és este is.(éjjel alszik,kb 10 órát)2 napja viszont amikor elalszik,úgy mint máskor szépen otthagyom az ágyba és kijövök,de most nem tudok kijönni,mert megébred és keresi nagyon a cicit,és 5-6 szor vissza adtam ma.ti is tapasztaltatok ilyet?
2010. ápr. 23. 13:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Az én lányom 14 hetes, és ugyanez van. Régebben elaludt egyedül, de pár hete nem hajlandó, csak csukott szemmel nyüszög, amíg cicit nem teszek a szájába :) Remélem, majd elmúlik.
2010. ápr. 23. 14:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseriteni,de nálunk is ugyanez van,csak az én babám már 10 hónapos.
2010. ápr. 23. 14:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Én ebben a korban szoktattam rá a cumira. Nagyon megkönnyítette a dolgomat. Jóllakott, büfi, megint egy kis cici, aztán, ha már csak azt éreztem, hogy nem eszik, csak cumizik, akkor csere. Nekünk bejött, ne harapjátok le a feljemet. Nem lett cumizavaros, semmi baja sincs.
2010. ápr. 23. 15:16
 4/5 anonim ***** válasza:
A cumi jó megoldás,ha elfogadja. Én babámnak a védönö is ajánlotta a cumit,mert erös a szopóreflexe,és én is egész nap szoptattam az elején,meg éjjel is cicizett sokat,de a cumi nem kellett neki.
2010. ápr. 23. 19:02
 5/5 A kérdező kommentje:
a cumi nem megy...nem akarja.
2010. ápr. 23. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!