Mit csináljak a felesleges anyatejjel?
Ha a védőnő nem segít, nehéz lesz. Próbálj érdeklődni szomszédoktól, stb, elhinteni a településen, hogy van felesleges tejed. Párod, anyukád munkahelyén, stb ha szólnak, hátha ismer valaki valakit, akinek kellene.
/azért védőnő is súghatna.../
Én is lusta vagyok, híresen lusta, de ennyire azért nem. Elmentem tüdőszűrőre. Elmentem a háziorvoshoz beutalókért a vérvételre és a székletvizsgálatra. Elvittem az ÁNTSZ-hez a székletmintával meg vérvételre. Az eredményért már az anyósom ment egy hét múlva. Ez összesen három kimozdulást jelentett itthonról, és most már házhoz jönnek a tejemért.
Innen már bevizsgálva adják tovább. Ami megnyugtató. Főleg annak, aki kapja, és főleg annak fényében, hogy vissza is lehet vele élni: lehet "dúsítani" vízzel, tehéntejjel. Volt már gyerek, aki az így pacsmagolt anyatejtől lett beteg: hányt.
Egyébként itt van ez a link: [link] Hátha segít.
Nekem is volt ilyen bajom. Én lefagyasztottam az összes tejet, amit lefejtem. Fél év múlva lejártak, akkor még nem kellett a hozzátápihoz. Valami 15 litert öntöttem ki, úgy sírtam :( :(
Megint terhes vagyok, de ennyit biztos nem fogok lefejni. Mindig csak annyit fogok, hogy épp könnyítsek magamon. Csak az elsőnél még féltem, hogy el fog menni a tejem, és azért raktároztam el annyit, hogy nehogy tej nélkül maradjunk.
Én nem akartam tejadó lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!