Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Most elméletileg teherbe...

Most elméletileg teherbe lehet esni szoptatás alatt is, azt értem, de mikortól? Az első menzitől, vagy már szülés utántól?

Figyelt kérdés
Nekem ez tök nem tiszta.
2010. ápr. 22. 17:42
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Szülés után az első peteérés bármikor lehet,ha találkozik a spermával,és megtermékenyül,akkor nem lesz első mensi,akkor baba lesz. Így már stimm? :)
2010. ápr. 22. 17:46
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
6 hétig úgyis sexstop van, addig van időd utánanézni. Szerintem a 6 hét után bármikor teherbe eshetsz, sok testvér között nincs egy év különbség!!!
2010. ápr. 22. 17:46
 3/6 anonim ***** válasza:
85%
Szülés utántól érdemes a testedet úgy kezelni, mint a baba előtt, amikor teljesen fogamzóképes voltál. Kisebb az esély, ha szoptatsz, hogy teherbe esel, de az csak néphiedelem, hogy 100%-ig védett vagy: főleg akkor ügyelj, ha nem szeretnél babát feltétlen! Egy biológus.
2010. ápr. 22. 17:48
 4/6 anonim ***** válasza:
77%

Na,azért ez nem mindenkinél van így! -- már mint a szex-stop. -- van aki mert nincs semmi ami a gyermek ágyas időszakra emlékeztetné, már 3-4 hét után csinálja,mert jól esik,hiányzik neki a házas élet.

A szoptatás a népi hiedelemmel ellentétben nem nyújt biztonságot, nagy mázli kell hozzá! Én a rendes védekezést javslom.

Az első voltam.

2010. ápr. 22. 17:50
 5/6 anonim ***** válasza:
56%

Az első menszesz előtt kb 2 héttel van az első peteérés.

Mivdl nem tudod, mikor lesz az első menszeszed, még kevésbé tudhatod, hogy előtte két héttel mikor eshetsz először teherbe. Ez akár már 6 héttel a szülés után is bekövetkezhet - és ha teherbe esel, akkor rögtön nincs első menszesz, csak kimaradás és kétcsíkos teszt van.

Védekezzetek!

2010. ápr. 22. 21:34
 6/6 anonim ***** válasza:
A szoptatás nem véd, bármikor teherbe eshetsz, ha szexelsz.
2010. ápr. 23. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!