Most elméletileg teherbe lehet esni szoptatás alatt is, azt értem, de mikortól? Az első menzitől, vagy már szülés utántól?
Figyelt kérdés
Nekem ez tök nem tiszta.2010. ápr. 22. 17:42
1/6 anonim válasza:
Szülés után az első peteérés bármikor lehet,ha találkozik a spermával,és megtermékenyül,akkor nem lesz első mensi,akkor baba lesz. Így már stimm? :)
2/6 anonim válasza:
6 hétig úgyis sexstop van, addig van időd utánanézni. Szerintem a 6 hét után bármikor teherbe eshetsz, sok testvér között nincs egy év különbség!!!
3/6 anonim válasza:
Szülés utántól érdemes a testedet úgy kezelni, mint a baba előtt, amikor teljesen fogamzóképes voltál. Kisebb az esély, ha szoptatsz, hogy teherbe esel, de az csak néphiedelem, hogy 100%-ig védett vagy: főleg akkor ügyelj, ha nem szeretnél babát feltétlen! Egy biológus.
4/6 anonim válasza:
Na,azért ez nem mindenkinél van így! -- már mint a szex-stop. -- van aki mert nincs semmi ami a gyermek ágyas időszakra emlékeztetné, már 3-4 hét után csinálja,mert jól esik,hiányzik neki a házas élet.
A szoptatás a népi hiedelemmel ellentétben nem nyújt biztonságot, nagy mázli kell hozzá! Én a rendes védekezést javslom.
Az első voltam.
5/6 anonim válasza:
Az első menszesz előtt kb 2 héttel van az első peteérés.
Mivdl nem tudod, mikor lesz az első menszeszed, még kevésbé tudhatod, hogy előtte két héttel mikor eshetsz először teherbe. Ez akár már 6 héttel a szülés után is bekövetkezhet - és ha teherbe esel, akkor rögtön nincs első menszesz, csak kimaradás és kétcsíkos teszt van.
Védekezzetek!
6/6 anonim válasza:
A szoptatás nem véd, bármikor teherbe eshetsz, ha szexelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!