Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt speciális...

Szoptatás alatt speciális étrendet követtek?

Figyelt kérdés

Én mar teljesen elvesztettem a fonalat, szules ota nem aludtam,orulok,ha vmi etelt megkivanok, es ha megkivanom meg is eszem,utana se nezek,h jo-e, vagy sem szoptatas szempontjabol. Pl. azthiszem a rostos levek nem javasoltak,namarmost csak azokat kivanom.

A baba sokat sir,olyan mintha gorcsolne a hasa,de nincs hasmenese,nincs szekrekedese, normalis szinu a szeklete es pukizik is rendesen,tehat elvileg nincs baj az emesztesevel.

Megis kezdem azt hinni h nem jo neki a tejem. Ha vmi kifejezett szoptatos etrendet kovetnek,lehet jobb lenne? Vagy ha nem tudom tartani az etrendet,inkabb alljak at tapszerre? Lehet akkor konnyebben emesztene?

2016. szept. 10. 20:18
 1/6 anonim ***** válasza:

az emésztéssel gázok szabadullnak fel, amik eleinte megviselnek minden babát. tanulniuk kell még pukizni is.

ne szabad körkörösen a hasát simogatni, csk fordított c alakban enyhén nyomva, de nem árt szélhajtó.

az anyatejet emésztik legkönnyebben amúgy.

én csak a puffasztókat kerültem(banán, karfiol, karalábé, borsó, kelkáposzta, stb)

és amúgy sok vizet, tejhozó teát ittam

2016. szept. 10. 20:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Adjak neki espumisant,vagy azt csak vegso esetben? Nemakarom gyogyszerrel tomni...
2016. szept. 10. 20:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Összeeszek minden hülyeséget, kb semmi egészségeset :S
2016. szept. 10. 21:10
 4/6 anonim ***** válasza:
nyugi, én is azt hittem az espumisan gyógyszer, eléggé elfogult voltam, de aztán rákérdeztem, mégis mennyi ideig adható és akkor magyarázták el, hogy ez nem terheli a májat, vesét, nem olyan mint egy gyógyszer, nyugodtan lehet hónapokon át is adni
2016. szept. 10. 21:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Tejtermékeket és minden tejszármazékot mellőztem. Sajnos nem tudtam sokáig szoptatni így tápszerrel is szívtunk eleget mire megkapta a megfelelőt. A fiam pedig valóban tejallergiás, sajnos van a családban más is, többen is.
2016. szept. 10. 21:21
 6/6 anonim ***** válasza:
A pukitól is fáj a hasa, nem is kicsit. Kerüld a puffasztó ételeket, mást nem tudsz tenni. Ha jól emlékszem, az espumisan csak akkor hat, ha rendszersen adod, de kérdezd meg a gyógyszerészt. Én úgy tudom, hogy a rostos gyümölcslé tejképző.
2016. szept. 11. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!