Meddig folyt nektek a tej abból a mellből, amelyikből épp nem szopott?
Nem fejsz sokat a szoptatások között?
Az első babámat szigorúbban etettem, 3 óránként, és közben fejtem, hogy legyen elég tej, így sokáig nekem is folyt, sőt hajnalra eláztam mindkettőből.
Igény szerinti szoptatás mellett elvileg ez leáll.
A másodikommal máshogy csináltam.
Most 8 hónapos a babám, csak a hajnali szopiknál folyik néha, mert éjjel már nem kér, és akkor nagyon megtelik, egy textilpelust szoktam odatenni, hogy felfogjam...
Akkor egyszerűen csak sok tejed van. Ez van, örülj neki. Lehet, hogy ha elkezded a hozzátáplálást, akkor megoldódik ez a kérdés, de biztosat nem lehet mondani...
Sajnálom, ha nem tudtalak biztatni.
második
Nekem 3-4 hós koráig folyt szopi közben a másikból, mostmár nem, csak eseteleg reggel. Nekem meg ez a bajom, hogy mostmár nem folyik. :o( Én kezdetektől tejgyüjtő kagylót tettem oda (még annak idején bimbókiemelőként vettem, de így super szolgálatot tett) és utána még vagy megetettem a babámmal kiskanállal, vagy hozzátettem a lefejt tejhez. Mellesleg a d vitamint mindig azzal adtam be neki kiskanállal. Amióta nem folyik, van, hogy elfelejtem a d vitamint :o((
Szóval nem tudom, hogy meddig lesz így még, de biztos nem végig. Örülj neki, hogy van tejed. Nekem már fogyóban sajna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!