Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Meddig folyt nektek a tej...

Meddig folyt nektek a tej abból a mellből, amelyikből épp nem szopott?

Figyelt kérdés
Amelyikből másodszorra szopizik egy csomó tej csöpög ki, van, hogy 10-20ml... és állandóan eláztatja a melltartóbetétet. Anélkül nem is tudok lenni. Ez végig így lesz, míg szopizik? 5hós fiú anyukája
2010. ápr. 22. 13:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Nekem is így volt (érdekes mert az első babámnál sose, csak most a másodiknál) és nekem már csak hajnalban folyik a másik is, napközben már nem. 6 hónapos a lányom.
2010. ápr. 22. 13:55
 2/11 anonim ***** válasza:
77%

Nem fejsz sokat a szoptatások között?

Az első babámat szigorúbban etettem, 3 óránként, és közben fejtem, hogy legyen elég tej, így sokáig nekem is folyt, sőt hajnalra eláztam mindkettőből.

Igény szerinti szoptatás mellett elvileg ez leáll.

A másodikommal máshogy csináltam.

Most 8 hónapos a babám, csak a hajnali szopiknál folyik néha, mert éjjel már nem kér, és akkor nagyon megtelik, egy textilpelust szoktam odatenni, hogy felfogjam...

2010. ápr. 22. 13:59
 3/11 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem fejek...
2010. ápr. 22. 14:12
 4/11 anonim ***** válasza:
78%

Akkor egyszerűen csak sok tejed van. Ez van, örülj neki. Lehet, hogy ha elkezded a hozzátáplálást, akkor megoldódik ez a kérdés, de biztosat nem lehet mondani...

Sajnálom, ha nem tudtalak biztatni.

második

2010. ápr. 22. 14:16
 5/11 A kérdező kommentje:
Mindenesetre köszönöm :-)
2010. ápr. 22. 14:23
 6/11 anonim ***** válasza:
70%
Az első babámnál nekem is sokáig folyt a szoptatásnál a másik ciciből, de fura módon most a másodiknál ezzel már egyáltalán nincs gond. Biztos be fog állni, ne aggódj!
2010. ápr. 22. 14:57
 7/11 anonim ***** válasza:
70%
Nekem napközben kb.3-4 hónapos koráig folyt, azóta csak éjjel folyik, de akkor annyira, hogy textilpelust kell odatennem, mert különben szétázna az ágyunk. Nem értem, miért folyik még ennyire, pedig még éjjel is szopik 1x a kisfiam, most 10,5 hónapos.
2010. ápr. 22. 15:04
 8/11 anonim ***** válasza:
70%
En meg este meg ejszaka szoptatom a 22 hos fiamat, es abbol a cicimbol, amiben amugy is mindig sok tej volt (mostmar azert joval kevesebb, de...) ejszaka meg mindig folyik a tej, ha a masikbol szoptatok. Szoval nekem ez nem szunt meg azzal, hogy kevesebb a tejem.
2010. ápr. 22. 17:27
 9/11 anonim ***** válasza:
70%

Nekem 3-4 hós koráig folyt szopi közben a másikból, mostmár nem, csak eseteleg reggel. Nekem meg ez a bajom, hogy mostmár nem folyik. :o( Én kezdetektől tejgyüjtő kagylót tettem oda (még annak idején bimbókiemelőként vettem, de így super szolgálatot tett) és utána még vagy megetettem a babámmal kiskanállal, vagy hozzátettem a lefejt tejhez. Mellesleg a d vitamint mindig azzal adtam be neki kiskanállal. Amióta nem folyik, van, hogy elfelejtem a d vitamint :o((

Szóval nem tudom, hogy meddig lesz így még, de biztos nem végig. Örülj neki, hogy van tejed. Nekem már fogyóban sajna...

2010. ápr. 22. 20:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Én kb egy éves koráig szoptattam a fiamat, nekem végig folyt a másikból, amikor cicizett. Persze egy idő után már nem jött annyi, de azért a melltartóbetétre végig szükség volt.
2010. ápr. 23. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!