Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért 'hisztizik' egy hónapos...

Miért 'hisztizik' egy hónapos kisfiam a cicin?

Figyelt kérdés
3 hétig minden rendben volt.1 hete két perc szopizás után sir,feszíti magát,mérgelődik,kiköpi a cicim,majd mohón keresi.Pedig tejem van bőven.Próbáltam már elhúzni az etetést,hogy jobban éhes legyen,kínáltam hamarább is,de akkor is.Így tart másfél-2 órát az etetés és már fárasztó.Mit tehetnék?
2008. okt. 1. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kezdtél el pl. fogamzásgátlót szedni? Nálam akkor volt ilyen probléma. De lehet akár valamilyen ételtől is, amit most ettél először, amióta megszületett. Érzi a tejen, és nem tetszik neki.
2008. okt. 1. 20:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szopi közben beindul a bélmozgás, valószínűleg csavarja kicsit a pocit. Sajnos nem sok mindet tehetsz, én pici kamillateával orvosoltam. Már tápszeres, de néha ugyan ez van, csak cici helyett cumi van a szájában!

Kitartás!

Judy

3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája

2008. okt. 1. 20:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát nálam is ez volt!aztán képzeld az enyé azért csinálta mert ahogy a karomon szoptattam, a karom kemény volt és kényelmetlen volt neki-de mire rájöttem, hogy ez a probléma már úgy megszokta, hogy feszítenie kell, hogy akkor is csinálta, amikor nem nyomta a karom a nyakát. Fekve szoptattam innentől és minden rendben volt-16 hónapig szopott a babám.
2008. okt. 1. 20:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is volt ilyen, és hasfájás volt az oka. Csak a türelem segített, és ő is igényelte közben a cicit. Ha nagyon sírt, sírt, ha cicizett cicizett, ha tudtam közben tornáztattam a lábát. Elmulik idővel, kitartás.-)
2008. okt. 1. 21:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én tippem is a kényelmetlen testhelyzet.A másik tippem hogy lehet nehezen tudja kiszívni a tejet,ha erre nem tuduod a biztos választ probáld ki hogy lefejed ugy adod neki oda.Ha esetleg ez a gond könnyü segíteni a bajon.Csak derüljön ki
2008. okt. 1. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!