Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Sajna megfáztam. Ugye nem...

Sajna megfáztam. Ugye nem lesz beteg a babám?

Figyelt kérdés
Tele az orrom,fáj a torkom és minden ami ezzel jár.A kislányom 4 hónapos,anyatejes baba.Szerintetek átkerülnek valahogy a bacik a tejcsibe?Remélem értitek hogy gondolom.Mert próbálom nem puszilgatni annyit de hát imádom,meg ugye csak testi kontaktusban vagyunk szinte egész nap.És attól félek hogy esetlem a tejcsiből átjut hozzá is valami.A másik kérdésem hogy szedhetek e valamilyen gyógykészitményt,ami enyhitené a tüneteket.
2008. okt. 1. 17:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég én is feltettem egy hasonló kérdést, nekem azt írták, hogy lehet szoptatni, nem lesz baja a babának. A torkodra vegyél be valamilyen szopogatós gyógyszert (pl Tantum Verde).
2008. okt. 1. 17:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Húha, erre 100%-os választ nem tudok adni, de az anyatej az anyában lévő összes méreganyagot átveszi...például a dohányzó anyáknál a nikotint...

De ha amúgy is egész nap együtt vagytok, ami normális, kicsi az esélye, hogy ne kapjon el valamit...

Egy Aspirint nyugodtan bevehetsz ha szükségét érzed, de javaslom hogy csak szoptatás után, mert akkor 2-3 órán át biztosan nem fogsz újra etetni, és a testben ez idő alatt van aktívan jelen a gyógyszer...

2008. okt. 1. 17:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Az ellenanyagok is átmennek, de de esélyes, hogy ő is elkapja. Párologtass borsmentát, inhalálj, és magadon az infralámpát is használhatod (a kicsin még nem). Én ha ilyenkor megeszem 3-4 fokhagymát,, az beválik, de néhány baba érzékeny rá.
2008. okt. 1. 18:52
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

A kórokozók nem jutnak át a tejjel, és a baba kétségtelenül legalább annyi ideig ki volt téve a betegségnek, mint az édesanya maga, sőt még korábban is, mint ahogy az anya észrevette, hogy megkapta a betegséget.

Ezt most kimásoltam a belinkelt oldalról.

Mielőbbi gyógyulást!

2008. okt. 1. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!