Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan nyugtatjátok meg a...

Hogyan nyugtatjátok meg a babát, akik cumit sem adtok a babának?

Figyelt kérdés
Hat hetesem esténként cuminak használ, ami nem lenne gond, ha aludna, de újból és újból jönne vissza. Cumit nem akarok a cumizavar miatt, az első babám nem szopott.
2016. aug. 31. 22:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szerintem inkàbb a cumisüveg- kaja okozza a cumizavart.

Én sem akartam cumit adni, aztàn kellett. Mert a fiam azzal tudott délutàn elaludni, a lànyom meg képes volt hànyàsig enni magàt cicizve. Mindketten félévesen elhagytàk teljesen. Most a harmadiknak is adok ha kell. Na meg egy tanàcson morfondìroztam sokat, ha cumizik a gyerek,akkor a cumit el tudod venni, de ha az ujjàt szopja,azt nem.

Van baba akinek kell és van akinek nem.

Próbàld simogatni, énekelj neki halkan, paskold a fenekét.

Én ezt csinàltam és nem is kellett a cumi. De làtod hogy a délutàni alvàsnàl ez sem működött.

2016. aug. 31. 22:08
 2/12 anonim ***** válasza:
Én is a hátát simogattam, aztán kendőt kapott. 2 éves, de a kendőket még mindig viszi mindenhova magával.
2016. aug. 31. 22:21
 3/12 anonim ***** válasza:
Másodiknál, harmadiknál az ördögtől valónak gondoltam a cumit, de a negyediknél már adtam és semmiféle zavara nem lett, csupán azzal nyammogott, ha olyanja volt. Ugyanakkor fél évesen még csak szopott és nem mondom meg meddig, mert megbotránkozna egy csomó ember.
2016. aug. 31. 22:26
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

Én ciciztettem, amíg igényelte, akkor is, ha csak nyammogott rajtam. Mikor mélyen elaludt, akkor lehetett letenni. Ha nagyon mennem kellett valahova (nagyjából a wc-tusoló körre gondolok), akkor férjem kisujjával is megelégedett.

Ne aggódj, pár hét, és változni fog, őt is jobban érdekli majd a külvilág, mint a cici.

A cumi egyébként bármikor okozHAT zavart, csökkenhet tőle a tejmennyiség, romolhat a szopási technika stb. De a cumizavar is kezelhető, ha sokszor nem is egyszerűen.

2016. aug. 31. 22:52
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem zavart,hogy nyammogott rajta..mikor meg jo melyen elaludt,akkor elvettem tőle(kb. 20Perc mire mely alomig jutnak,ezt valahol olvastam)
2016. szept. 1. 09:38
 6/12 A kérdező kommentje:
Második gyerek, bátyó másfél éves, így nem tehetem meg, hogy akkármeddig nyammogjon. Este pedig az a baj, hogy büfiztetéskor felriad, kipattan a szeme. Így vagy 3-4 kör mire, le tudom tenni, vagy pedig már mellettem alszik el büfiztetés nélkül.
2016. szept. 1. 12:45
 7/12 anonim ***** válasza:
Én adok neki cumit. Leteszem, cumi meg a rongyija és alszik is. Nekem is van még egy fiam úgyhogy sajnos nekem sincs időm arra hogy megvárjam amíg fél-1 órákat csak úgy bent legyen a szájába
2016. szept. 1. 14:46
 8/12 anonim ***** válasza:
Bocs,de olyan lekezeloen írtok.."nekem erre nincs időm" en a harmadikat várom...es volt időm a másodiknal is,mivel nagyon nem szeretem a cumit es csak par het/honap ilyen..este altatasnal ugye a nagy ertelemszeruen mar alszik/o is fekszik...mesét olvastam neki közben amúgy meg azért a ferjem is ott van estenkent..nappal is lehet meset mondani,játszani...(bar igaz ami igaz,nalunk kozel 3 ev van a gyerekek között)
2016. szept. 1. 16:02
 9/12 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, hogy ahogy jön az este, úgy akar többet és többet cicizni. Enyém cumis, mégis órákig lóg rajtam.
2016. szept. 1. 19:01
 10/12 anonim ***** válasza:
Bocs az offért,de aki hagyja hogy sokat cuclizzon, nyammogjon rajta a baba annak nem eszi túl magàt? Csak az én lànyom ilyen?
2016. szept. 1. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!