Ha túl sokat hízik valaki vagy nagyon megnőnek a terhesség alatt a mellei, akkor megnyúlnak a mellet tartó szalagok. Ismerek nem egy nőt, aki néhány hétig se szoptatott és mégis lógnak a melleik.. és olyat is bőven,. akik 1-2 évig is szoptattak, mégse lett lógós. persze, ebbe e genetika is nagyban belejátszik. ha valaki családilag lógó melleket örökölt, bizony, sajnos, nem sokat tehet...
2010. ápr. 19. 18:41
2/9 anonim válasza:
Szerintem a terhességgel kezdődik, mert ugye már akkor megduzzad. Legalábbis én hatalmas cicikkel (2 mérettel lett nagyobb) szültem, és ahogy a tej is megindult még jobban duzzadtak. Majd ahogy apad a tej, úgy a mell is veszít rugalmasságából, nem képes az eredeti feszességre.
Sajnos ez ezzel jár. De sztem még a gének is közre játszhatnak. Mert van olyan ismerősöm, hogy szoptatás után is szép feszesek maradtak a cicijei.
Nekem kicsit "lógósabb" lett, de nem vészesen.
7 hós kisifú anyucija
2010. ápr. 19. 18:42
3/9 A kérdező kommentje:
Vagyis ha nem szoptatok akkor is tönkre mehet? Meg attól is ha igen.
Köszönöm. 3 hós terhes.
2010. ápr. 19. 19:07
4/9 anonim válasza:
Szerintem igen tönkre mehet ha nem sokáig szoptatsz akkor is .Én 2 hónapig tudtam csak és még is lazább mint volt,de ezt gondoltam is ,hogy nem lesz az eredeti de már 14 hós a fiam és egyre jobban feszesedik és szépül a bőröm színe és a hasam is kezd hasonlítani az eredetihez.Igaz nekem az utolsó héten nagyon szétrepedt a hasam is meg a melleim is de már alig látszik!:-)
2010. ápr. 19. 21:17
5/9 anonim válasza:
Állítják a szoptatási szakértők, hogy a szoptatástól nem megy tönkre a mell. Hát, attól nem, de attól igen, hogyha sok tejed van, kinyúlik.
Nekem 75 b-s volt a cicim, már terhesség alatt 80 c-re nőtt. Aztán annyi tejem lett, hogy napi fél litert kellett fejnem még azon kívül amit a baba megevett, hogy ne legyen mellgyulladásom. 95 c-re nőtt. Hát gondolhatod most hogy néz ki. De persze akkor is ez lett volna, ha nem szoptatok, mert az apasztáshoz is idő kell. Ha valakinek kevés a teje, gondolom nem nyúlik így ki a melle.
2010. ápr. 19. 22:12
6/9 anonim válasza:
1. vagyok. Én Most már a4. babámat szoptatom lassan 20 hónapja. A nagyok is kb. 2-2 éves korukig szoptak. Volt, hogy annyi tejem volt, hogy el is tudtam adni belőle. Igaz, úgy fejtem, hogy közben nem nyúztam soha a mellemet. Nem panaszkodhatom, mert nekem egyáltalán nem lett löttyedt vagy lógós a mellem, sőt a kiinduló méretnél kb. 2 számmal lett nagyobb (igaz, a gyerekek előtt kicsi volt!). Igazán a géneken múlik, hogy megereszkedik, megnyúlik vagy sem. Anyunak se lógnak a mellei és a nagymamámé se olyan...
2010. ápr. 20. 07:41
7/9 anonim válasza:
Nekem attól lett csúnya, hogy a terhességem alatt kétszer akkorára nőtt, majd a szülés után ledobtam magamról mindent maradék zsírt, olyan lettem mint egy giliszta, soványabb lettem, mint a terhességem előtt. Összementek a melleim. De nem a szoptatástól, hanem a nagy fogyástól.
2010. ápr. 20. 12:40
8/9 A kérdező kommentje:
Hát nem jó kilátás. Akkor már terhesség alatt is kialakulhat. A szoptatás pedig bizonyos esetekben egy jó nagy lapát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!