Babó 2 hónapos, s nagyon kevésnek találom, amit eszik! Nagyon aggódom, bár a környezetem nyugtat! 70-90 grammokat szopizik. Elég neki amit megeszik?
ne aggodjal!
nem mindig egy forman esznek a kicsik es nem is kis baba a tied ahogy leirtad az adatokat! lehet hogy suru taplalo a tejed es eleg neki annyi is! az en lanyom is azt csinalta 2 honaposan alltalaban 120 tol 150 ig evett egy etetesnel anyatejet de volt mikor masik etetesnel nem evett csak 100 at vagy 80 at ez valtozo! es szepen gyarapodott, es feljodik! ugy hogy nincsen miert aggodnod de ha nagyon aggodsz kerdezd meg az orvost hogy miert van ez nala de szerintem semmi baja!
Szia! Szerintem se aggódj, tényleg aza megoldás, hogy minél kevesebbszer méred,és nem izgatod magad. Én már régóta hetente egyszer mérem, amúgy meg jelez, ha épp nem elég neki a tejcsi hidd el:-)))
10 hónapos kislány anyukája
Ne aggódj. Mi 12 hetesek vagyunk, és az én babum se eszik többet. Általában 100 körül, de van hogy csak 80-at. Ő is többet evett 1,5 hónaposan. Most kevesebb kell neki. Ráadásul nálunk ez van hogy 1-1,5 óra evés alatt van. Írigyelem azokat az anyukákat ahol 10 perc alatt jól lakik a baba.
Tényleg nem jó a méregetés. Én teljessen kétségbe estem amikor láttam hogy kevesebbet eszik mint előtte nap, vagy héten.
Most már tudom nem számit. A lényeg, hogy nem sír - tehát nem éhes. Pisi, kaki van. És ez a fontos. Apró léptékkel szépen hízik, igy is, és nem azért mert többet eszik.
Ne izgulj! Látni fogod ha éhes lenne. (már én is látom, hogy nem a mennyiség a lényeg.)
Eszedbe ne jusson aggódni! A leírásod alapján minden rendben van a kicsinél, csak szoptass boldogan és ne méricskélj minden szopit, hiszen mi sem eszünk minden étkezésre egyformán.
Az én kisfiam 5 és fél hónapos 8500 gr, csak anyatejet kap, és sose szoptott még 100 gr-ot se egyszeri szopira. Vidám, mosolygós, kiegyensúlyozott baba, mindig kap cicit amikor csak igényli és heti 1x mérjük.
Boldog babázást és sok-sok szopit kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!