Hogyan kell fogyasztani a gorogszenamagot?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 10:30
1/1 anonim válasza:
A görögszénamag nagyon kemény mag.Lassú tűzön főzve egészben kb 20-30 perc alatt fő puhára. Leszűrve teaként fogyasztható, a megfőtt magokat pedi meg lehet enni, viszont rettenetesen keserű.
Ha teának főzöd akkor érdemes ánizsmaggal, édesköménnyel kombinálni, mert azok kellemes mentolos aromájúak, és enyhítik a görögszéna keserű ízét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!