Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért termelődik az egyik...

Miért termelődik az egyik mellemben több tej mint a másikban?

Figyelt kérdés
2008. szept. 30. 11:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanigy vagyok, mig az egyikbe 100-130 is van, a másikban jó ha 50-60 ml van. Pedig egyformán szopizik, és a kevesebbet szoktam hagyni hogy még nyammogjon rajta, hogy beinduljon a tejtermelés jobban.
2008. szept. 30. 11:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szió!

Nekem 5 hónapos a kislányom, és mostanra lett kb. egyforma mennyiségű tej mindkét mellemben. Eddig a balban mindig jóval kevesebb termelődött, mint a jobb mellemben. Egy nagyon érdekes dolgot hallottam régebben. Az egyik ismerősöm szerint a baba szabályozza a mennyiséget, ezért van a különbség. Ebben lehet valami.

Mindenesetre aggodalomra semmi ok!!! Boldog babázást!!!

Zita

2008. szept. 30. 12:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A tej mennyisége függ attól, hogy a baba mennyire üríti ki a mellett, de az is sokat számít, hogy mennyi a tejmirigy az adott mellben. Nem törvényszerű, hogy ugyanannyi.
2008. szept. 30. 13:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én fejtem a tejem 10 hónapig, mert a kicsim nem tanult meg szopni, de a jobb cicimben mindig sokkal kevesebb volt. Próbáltam azt többször fejni, de nem jött be. Pedig terhesség előtt az volt picivel nagyobb. A jobb lett a "rosszabb" :) Szerintem is normális. Nem egyforma a mirigyállomány benne.
2008. szept. 30. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!