4 hós babának hányszor kellene szopnia?
Figyelt kérdés
2008. szept. 29. 20:05
2/7 anonim válasza:
Szerintem nem szégyen, és különben meg ha nem tudja, jól teszi, ha kérdez, nem?
Nem hiszem, hogy pontosan meg lehet mondani, hányszor kéne ennie, de 6-7 alkalom biztos elég. Azért persze nézz utána máshol is, és ne vedd magadra a sértegetést!
3/7 anonim válasza:
Ha igény szerint szopik a kicsi akkor egy 24 óra alatt legkevesebb 10-12 alkalommal jó ha mellre kerül, esetleg vannak babák akik még többször igénylik a szopit.
4/7 A kérdező kommentje:
Az elsőnek üzenem: van gyereked????az aki kérdez nem sértegetéseket kér...hanem tanácsot olyanoktól akik tapasztaltatabbak mint én...mert az enyém legalább 10szer kér cicit és azért kérdeztem mert mióta megszületett ez nem naon változott....azt hittem ahogy növöget majd kevesebbszer eszik...csak szopik...
2008. szept. 29. 21:37
5/7 anonim válasza:
az elso valasziroja vagyok: igen van gyerekem es sokaig is szopott, NEHARAGUDJ HOGY BUNKO VOLTAM!!!
6/7 anonim válasza:
Szia! Nekem is 4 hónapos a babám, de naponta 6-7 szer cicizik. Amikor szüksége van rá, én adok neki. Hajnalban is szopik még egyszer, és minden ok vele, kedves, aranyos baba. Jó babázást!
7/7 anonim válasza:
Szia ! Nekem is 4 hónapos a babám és 6-8 szopizik egy nap, de ez babája válogatja van aki kevesebbel és van aki sokkal többel éri be. A lényeg ha hizik, jó kedvű nem sirdogálos akkor nincs ott baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!