Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha nem eszek, nem lesz tejem?...

Ha nem eszek, nem lesz tejem? Hány kcal a minimum?

Figyelt kérdés
Étvágytalan vagyok, pedig dől itthon a kaja... Rá sem bírok nézni...
2010. ápr. 17. 15:58
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
nem lesz bezony. Minimum 1xi főtt koszt, és lehetőleg leves is. Ha nem eszel, kóvályogni fogsz egy idő után.Akkor ki látja majd el a babádat??
2010. ápr. 17. 16:01
 2/5 anonim ***** válasza:

főzelékek, zöldségek, gyümölcsök

én ezeket kívántam egy ideig. Meg néha rám jött a pizza után ivágy.

Sokat igyál, az mindenképpen jót tesz a tejtermelésnek.

de azért egyél, de nem nagy baj ha nem tömöd ki magad. :-)

2010. ápr. 17. 16:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Enni kell, de nem kell túlzásba esni :)) Egyél gyümölcsöket, sok zöldséget, húst, a szénhidrátokat lehet enni, de csak módjával :)) Igyál sokat, de azt se kell túlzásba vinni (sokan írják, hogy napi 5-6 litert is megisznak), napi 3 liter is elegendő .))

2010. ápr. 17. 16:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom hány kcal a minimum de én nemrég kérdeztem meg egy dietetikustól ill. egy táplálkozási szakértőtől is hogy mennyi kalóriát vigyek be ha fogyni szeretnék a szoptatás alatt. (ugyanis tornázom mindennap egy órát de úgy látszik ez semmire se elég) És akkor kérdeztem hogy az 1200 kcal-os étrend jó e, és azt mondták hogy az kevés.

Merthogy a tej amit egy nap megeszik a baba (ha csak anyatejes) előállításához 450 kcal kell kb. tehát minimum 1700-1800 at fogyasszak.

nekem ezt mondták.

2010. ápr. 17. 20:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom,hogy diétázni tilos szoptatás alatt.Normálisan kell enni,de nem túlzásba vive és változatosan.Ha annyit eszel mint amikor nem voltál terhes és nem szoptattál,az elég.Jön a nyár,lassan jönnek a gyümik,egyél sokat belőlük.

Kb.1800-2000 kcal-t egy ülőfoglalkozású munkát végző nőnek kell fogyasztani.Ha szoptatsz,picivel többet kéne elvileg,mert a szervezeted is többet fogyaszt.A minimumot azért be kéne vinned.

2010. ápr. 18. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!