Ha nem eszek, nem lesz tejem? Hány kcal a minimum?
főzelékek, zöldségek, gyümölcsök
én ezeket kívántam egy ideig. Meg néha rám jött a pizza után ivágy.
Sokat igyál, az mindenképpen jót tesz a tejtermelésnek.
de azért egyél, de nem nagy baj ha nem tömöd ki magad. :-)
Enni kell, de nem kell túlzásba esni :)) Egyél gyümölcsöket, sok zöldséget, húst, a szénhidrátokat lehet enni, de csak módjával :)) Igyál sokat, de azt se kell túlzásba vinni (sokan írják, hogy napi 5-6 litert is megisznak), napi 3 liter is elegendő .))
Azt nem tudom hány kcal a minimum de én nemrég kérdeztem meg egy dietetikustól ill. egy táplálkozási szakértőtől is hogy mennyi kalóriát vigyek be ha fogyni szeretnék a szoptatás alatt. (ugyanis tornázom mindennap egy órát de úgy látszik ez semmire se elég) És akkor kérdeztem hogy az 1200 kcal-os étrend jó e, és azt mondták hogy az kevés.
Merthogy a tej amit egy nap megeszik a baba (ha csak anyatejes) előállításához 450 kcal kell kb. tehát minimum 1700-1800 at fogyasszak.
nekem ezt mondták.
Én úgy tudom,hogy diétázni tilos szoptatás alatt.Normálisan kell enni,de nem túlzásba vive és változatosan.Ha annyit eszel mint amikor nem voltál terhes és nem szoptattál,az elég.Jön a nyár,lassan jönnek a gyümik,egyél sokat belőlük.
Kb.1800-2000 kcal-t egy ülőfoglalkozású munkát végző nőnek kell fogyasztani.Ha szoptatsz,picivel többet kéne elvileg,mert a szervezeted is többet fogyaszt.A minimumot azért be kéne vinned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!