Az normális, ha a 2 hetes babám folyton cicin van?
Én simán cicin altattam, és, ha sírt akkor felvettem. Nyugodt, kiegyensúlyozott baba lett, és nem logott állandóan rajtam, mert később már a kulvilág is érdekelte.
Már 3.5 eves okos, önálló kislany.
Ja, és a gyakori szoptatás ellenére sem lett hasfájós.
Sok sikert!
Normális. Később változni fog ez. Most növekedéso ugrása is lehet, hadd egyen kedvére. Enyém is ugyanilyen volt, és sokszor szopott extra hosszan. Most 2 és fél hónapos és már 5-10 percalatt végez. 3 hósan megint kattan egyet a növekedési ugrástól, már készülök rá.
De ahogy írod, gyakran màst is össze lehet keverni az éhséggel és egy nagyobb baba már nem eszik, ha nem éhes, de a pici még igen, mert a cici megnyugtatja. Ha sokat tekereg, nyüsszög akár éjjel is, akkor megkezdődött a pocakfájós korszak.
Első vagyok.
Mar 6 hetes a picim es 3-4 napja mintha kicserélték volna a fiamat, elvan, nézelődik es nem sir folyton, hanem nyoszorog ha jelezni akar:)
Úgyhogy kitartás!! 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!