Hét napos babám több mint öt órán át, szinte folyamatosan hagytam mellen lenni, ez belefér?
Figyelt kérdés
Tejem van, meghaladta a születési súlyát, úgy jöttünk haza. 4,5kg-val született. Mikor bealudt rajta büfiztettem, felébredt, szopni akart, s kezdődött elölről.2016. júl. 24. 09:08
11/12 anonim válasza:
Milyen kicsi baba?Miről beszéltek?7 hónapos,már kóstolgatnia kellene.Egy 1-2 hónaposnál sem tartom normálisnak,hogy órákig mellen csüngjön,de úgy még elfogadható,míg be nem áll a kereslet-kínálat,de egy 7 hónaposnál,akinek már valószínű fogai is vannak...Jesszusom
12/12 anonim válasza:
Úristen,de hülye,bamba vagyok,azt olvastam 7 hónapos.Bocsánat!Így sem változik a lényeg,szerintem azért az 5 óra nagyon sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!