Meddig szoptattatok igény szerint?
Szerintem a kérdés arra vonatkozik, hogy mikor állt be valami rendszeresség? Vagy én értem félre?
Nekem egy hónapos a babám és néhány nap már úgy néz ki, hogy beállunk háromóránként, de egy-két nap után újra össze-vissza szopizik... remélem még max. egy-két hónap és beáll a rendszer.
Szia!
Lehet, hogy most van nálatok egy novekedési ugrás (3 hósan azt hiszem ez általános).
Nálunk három hetesen is volt, és csak addig kért ilyen sűrűn, amíg be nem állt a tej mennyisége is a megnövekedett igényekhez. Amint megkapja a szükséges adagot, a baba rögtön visszaállt háromórás üzemmódba. :-)
Nekem azt javasolták, hogy tegyem mellre annyiszor, ahányszor csak kér (nekem is azt mondta a gyerekorvos, hogy húzzuk ki a kétórát, mert nincs ideje emészteni, de ez butaság, hiszen nincs is mit megemésztenie két órán át - már nagyobb a gyomra, és a korábbi mennyiség nem tölti ki!). Tehát nekem bevált, hogy akár óránként is szoptattam, és pár nap alatt valóban ismét visszatért a rendszer az életünkbe! Egy próbát megér :-)
nálunk akkor amikor megkezdtem a hozzátáplálást,akkor 5 és fél hos volt,azóta tartjuk a reggel szopi,10-kor gyümölcs,13:00 valami husos és szopi,15-16 óra gyümölcs,aztan ahogy alakul az este általában 18 körül szopi majd 20:00szopi a másikból hogy tele legyen.
nekem az utobbi idöben azert nem volt rendszer mert mivel nem mindig lakott már jol a fiam gyakrabban akart cicizni,de amiota kapja a bébiételeket azota mindig kivárja a sorát.
mennyi idös a babád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!