Elég neki a tejem?
Milyen szinu a kakija? Ha sarga, akkor az egeszseges kaki, es azt jelenti, hogy van eleg tejed.
Amugy volt nekunk is nagyon nehez idoszakunk a babammal. Kb 2-3 hos volt o is. Folyton evett volna, nem nott a sulya (csak annyit szedett fel epphogy, amennyit kellett, de hizni nem hizott, sovany volt), nyugos volt, siros volt, nem akart aludni, nem tehettem le, mert egybol sirt... En is gondokoztam a tapszeren, be is mentem egy boltba, hogy vegyek, de szerencsere nem vettem meg. Hala istennek! Az utobbi 8 hetben 1.6 kgt hizott a babam, pedig eddig 4 hetente 200-300-400 g max! Tehat nagyon belejott, es 4 hos kora ota nem is sir annyit, jatszik, lefoglalja magz, kostolgatja a jatekait stb.
Lehet, h most ez nektek is egy nyugos idoszak, majd vege lesz! Ha a vedono nem emliti, hogy kell tapszeres hozzataplalas, akkor szerintem ne eroltesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!