Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kézi vagy elektromos mellszívó...

Kézi vagy elektromos mellszívót vegyek? Melyik márkát?

Figyelt kérdés
A jobbat szeretném, nem baj, ha többe kerül. Nem szeretnék a szoptatás alatt 3 különbözőt megvásárolni.
2010. ápr. 13. 22:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

nekem a kézi avent vált be. én nagyon meg voltam vele elégedve, 5,5hóig fejtem vele, mert kishercegem nem volt hajlando cicizni.

egyik anyukának volt benn a korházban elektromos, de nagyon hangos volt, azért éjjel egy elektromossal fejni - háát nemtudom baba melett miylen lenne.

2010. ápr. 13. 22:18
 2/11 anonim ***** válasza:

Nekem is az Avent kézi vált be.

A kórházban a második fiamnál próbáltam az elektromosat. Közelébe sem ért a kézinek. Meglepődtem, mert azt hittem sokkal jobb a kézinél, ehhez képest kisebb volt a vákum, kevésbé szívott, nagyon lassan ment az egész.

2010. ápr. 13. 22:21
 3/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem az elektromos nem vált be, nagyon gyenge!

A kéziből a Chanpol Babyes márkát vettem, csak 2X használtam, de úgy gondolom jó erősen szív!

2010. ápr. 13. 22:23
 4/11 anonim ***** válasza:
Szintén Avent Isis kézi párti vagyok. Remekül bevált, mert sajna az én babám sem tud cicizni (bár még nem adtam fel a reményt). 5-10 perc egy mell, és nagyon jól ki tudom vele szedni a tejet.
2010. ápr. 13. 22:25
 5/11 anonim ***** válasza:

szia, nekem a medela elektromos vált be.. és bocsi, de utálni fogtok, nekem az avent nem jött be:S nem szívott rendesen. Egy idő után az a silikon izé "elromlik" vagy nemtom:S

Nekem sajna rengeteget kellett fejnem:S 3 hónapig fejtem medela kézivel, amíg jött és utána ezerrel kézzel... mikor már elegem lett, rátértem a medela elektromosra és onnantól megváltás volt az esti fejés- a 2-3 óráról lecsökkent 1- 1.5- re- sajna én csomósodtam, és a csomók kidolgozását továbbra is meg kellett csinálnom.

Én a medela elektromosat ajánlom, ha rengeteget kell fejned- mivel én alkatilag olyan vagyok, kettővel fejtem- két használtat vettem- kettő nem került annyiba, mint egy újonnan.

2010. ápr. 13. 22:31
 6/11 anonim ***** válasza:
még valamit, a barátnőm vett medela fejőt, de olyat amivel egyszerre kettőt fej egy géppel, és neki sem vált be- kipróbálta az enyémet és azt mondta, hogy az jobban szív.. de neki jóval nagyobb mellei vannak mint nekem, elképzelhető hogy ez alkati kérdés is.
2010. ápr. 13. 22:34
 7/11 anonim ***** válasza:

szia első vagyok. nekem is volt alkatrész cserém az avent kézin, de tök hamar küldték ahogy megrendeltem és alig pár száz forintot fizettem érte

ha valkinek nem megy rendesen érdemes rendelni potalkatrészt hozzá. nekem az a része ment tönkre először ami a vákumot csinálja, az ami a mellel érintketik a szilikon az nem ment gajra.

2010. ápr. 13. 23:01
 8/11 anonim ***** válasza:
Én két gyereknél használtam az Avent kézit és még mindig működik. Rengeteget fejtem, főleg az elsővel, de nekem nagyon gyorsan ment. Az elején begyulladt az egyik mellem, nem tudtam szoptatni, csak fejtem, azátn, amikor már átaluldta az éjszakát, lefejtem éjfél körül, hogy kibírjam reggelig. Max. fél óra volt a két mell. Egy idő után az ember már érzi, hol vannak a tejcsatornák, honnan jön jobban, hogy tartsd a fejőt, esetleg hol segíts rá kézzel.
2010. ápr. 13. 23:06
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem messze az elektromos Avent a legjobb. Nem is hangos, minden éjjel fejtem vele 5 hónapig, a babám soha nem ébredt fel rá.

[link]

2010. ápr. 13. 23:32
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom, hogy már szükséged van-e rá, vagy csak előre vásárolsz? Mert ha előre akarsz vásárolni, szerintem várj vele, nem biztos, hogy szükséged lesz rá. Nekem sose kellett használnom. Most 15 hónapos a kisfiam, még mindig szopizik. Egyszer sem kellett fejnem

2010. ápr. 13. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!