Meg napi egy kave sem megengedett szopatats kozben?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kave fuggo, es nem is iszom sokat, de nekem nagyon jol esik reggelente egy kave, ugy hozzatartozik a reggeli "ceremoniahoz". Terhesseg alatt is csak 1-et ittam, de arrol nem voltam hajlando lemondani. Azt mondjak egyalltalan nem szabad szoptatas kozben kavezni. Igaz? Meg egyet sem?2008. szept. 27. 07:47
1/5 anonim válasza:
Dehogyis, ez hülyeség. Igyál nyugodtan. Én is szoptatok, 8 hetes a lányom, minden reggel kávézom, olykor, ha nagyon megkívánom, napközben is iszom egyet, de semmi gondja nincs tőle. Nem alszik rosszabbul, nem nyűgösebb, szépen gyarapodik, vidám, egészséges baba. Sem a védőnő, sem a gyerekorvos nem mondta, hogy ne igyak kávét. Szerintem szoptatáskor is hallgass a szervezetedre. Amit nagyon kívánsz, az valószínűleg jó is neked, nektek. Boldog babázást!:-))
2/5 A kérdező kommentje:
Koszonom! :)
2008. szept. 27. 09:00
3/5 anonim válasza:
Szia! Napi 1-2 kávétól biztosan nem lesz semmi gond. Amúgy pedig úgyis észreveszed rajta, ha nem tetszik neki, ill. a szervezetének. Ha eddig nem volt tőle nyűgösebb, ezután sem lesz!
Én megiszok naponta 2* 3in1-t és semmi bajunk...
4/5 anonim válasza:
Nyugodtan ihatsz kávét, de arra ügyelj, hogy egy felnőtt szervezetéből 4 óra alatt ürül ki a koffein, tehát estefelé már ne igyál, vagy csak gyengét, jól feltejezve. Így nem lesz baj. Én is ittam, igaz, több volt benne a tej, mint a kávé, de másként állva elaludtam volna. :) A babám pedig szépen aludt éjjel és nappal is.
5/5 anonim válasza:
Én is kávéztam a szoptatás alatt. Igazából csak az alatt, vagyis amíg éjjel is kelni kellett. Amúgy ki nem állhatom a kávét, úgy ittam ezt is, hogy egy bögre tejbe 6 teáskanál kakaópor és bele az presszókávé. Máshogy képtelen voltam meginni, de olyan álmos voltam egész nap, hogy erre szükségem volt :))) Nem lett tőle a babámnak semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!