Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Elapad a tej, vége a szoptatás...

Gmelania kérdése:

Elapad a tej, vége a szoptatásnak?

Figyelt kérdés

Az érdekelne,hogy akinek elapadt a teje, utána hagyta komfortcicizni a babáját, ha igényelte, vagy a baba nem is kérte többé a cicit? Vagy kérte volna, de esetleg leszoktattátok róla?

Az én lányom 14hónapos. Érzem, hogy lassan nem lesz tejem, szép lassan apadok. Kb napi 3-4 alkalomra van, annyi hogy igyon, de jól már nem lakik vele. De cicifüggő, mint a legtöbb baba. :) Szóval érdekelne, kinél hogy alakult az elapadás után a dolog. :)

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2016. jún. 16. 09:21
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem szoptass addig amíg nektek kettőtöknek igényetek van rá.ennyi idősen már úgyis kap enni meg innivalót,nem a tápértéke a lényeg,de érzelmileg biztos hogy nagyon sokat ad nektek.én a nagylányomat 3,5 éves koráig szoptattam.akkor úgy gondoltam hogy amíg neki igénye van rá és nekem nem fáj addig miért ne?és nagyon jó volt hogy ilyen sokáig meg volt ez a kapocs,nagyon önálló,okos,és az elmúlt 4 évben amíg ovis volt 3x voltunk gyerekorvosnál mert nem volt beteg!!a védőnénink azt mondja hogy tuti hogy a hosszú szoptatás miatt!és teljesen mellette vagyok az igény szeerinti szopinak,tarton ez bármeddig is!engem akkor több anyuka is lehurrogott,de ez legyen az ő bajuk,csak irigyek,hogy nálunk nincs meg ez a szoros kapcsolat!
2016. jún. 16. 10:43
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Már nincs rá szüksége és egészségtelen is. Természetes, hogy apad. Rnnyi idősen napi 3-4 szoptatás rengeteg. Ez neked fontos. Ő simán meg lesz nélküle ha te nem vagy stresszes.
2016. jún. 16. 11:22
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
tej nélkül szoptatni, vagyis ciciztetni a babát elég beteg dolog, természetesen nem tettem mellre amikor elapadt a tejem, kapott tápszert és cumit ha kért...
2016. jún. 16. 11:27
 4/5 anonim ***** válasza:
19%
mitől egészségtelen és beteg dolog?ha az anyuka vagy a gyerek igényli akkor jó,az a beteg aki szerint a szoptatás nem normális és ilyeneket mond!
2016. jún. 16. 12:38
 5/5 anonim ***** válasza:
58%

utolsó milyen szoptatásról beszélsz? az a kérdés, hogy szopogassa-e a baba a kérdező cicijét miután elapadt a teje?

szoptatás az amikor az anyuka anyatejjel táplálja a gyerekét, de itt nincs szó tejről.

2016. jún. 16. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!