Mennyi idő alatt töltődik újra a mell? Hány óra?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 11. 17:34
1/6 anonim válasza:
A mellben mindig van tej, sosem üres. :)
De én úgy érzem, hogy kell a 6-8 óra, mire igazán feszülős lesz a cicim miután szoptattam és fejtem is.
2/6 anonim válasza:
A tej nagyrésze szoptatás alatt termelődik. Amúgy pedig sokszor belövel 2-3 óra alatt.
3/6 anonim válasza:
A mell nem egy üres tartály, amit meg kell várni, hogy újratöltődjön. Mindig van bebbe tej, és a java része épp szoptatás közben termelődik. Ha több tejet akarszt, akkor minél gyakrabban tedd mellre a babát.
4/6 anonim válasza:
Jól írta az előttem szóló, mindig van benne tej, és folyamatosan termelődik, olyan gyorsan amilyen sokszor szükség van rá. Minden agyban dől el, én mindig pelenkázás után szoptattam, és már peluscserénél éreztem, hogy bedurrant a cicim,mert már "tudta" hogy mindjárt jön a kis mellszívó és lecsapolja.
5/6 anonim válasza:
Pontosan, folyamatosan termelődik, igény szerint. Ha sokszor szoptatsz, még akkor sem biztos, hogy úgy érzed, van elég tejed, pedig van, az inger hatására egyre több lesz, és nem kifogy, mint egy cumisüveg:) Lehet, hogy pár perc múlva újra érzed a tejleadó reflexet, csak kis türelem. Nálam legalábbis így volt mindhárom gyereknél.
6/6 A kérdező kommentje:
Igaz, amit írtok, de azért nekem kellett pár nap, amíg "beállt" a dolog és felvettem a ritmust a gyerekkel... :S Legalábbis remélem, hogy lassan felveszem...
De akkor aki azt mondja, hogy nincs elég teje, az csak türelmetlen? ...és amíg nem követi a tejtermelés az igényt, addig akkor szinte folyamatosan cicin kell lennie a babának?
2010. ápr. 12. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!