Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Honnan tudom, hogy gyenge a...

Honnan tudom, hogy gyenge a tejem? Tul sokat szopik a 2 hetes kislanyom, bofizik aztan ujra sir es csak akkor nyugszik meg ha szopik. Es ezt ismetelgeti.

Figyelt kérdés
2016. jún. 3. 16:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia.Olyan nincs, hogy gyenge a tejed :) Keress rá a facebookon a Szoptatási tanácsadás-kérdezz felelek csoportra.Ott biztosan tudnak segíteni,mert szoptatásban szakképzett tanácsadók segítenek mindenben. "A csoportban ún. Kiemelt Válaszadók (KV-k) is tevékenykednek. Ők különböző szakmákat képviselnek, és magas szintű szoptatás-specifikus tudással, illetve szoptatással kapcsolatos végzettséggel rendelkeznek (IBCLC, LLL szoptatási tanácsadó, Mamila szoptatási tanácsadó, szoptatási segítő)."
2016. jún. 3. 17:16
 2/3 anonim ***** válasza:

tipikus :) teleeszi magát, fájdogál a pocak, ezért sírdogál, te ezért cicire teszed, amiért még jobban fáj a pocak, ezért megint sír...

ördögi kör. gyenge tej meg nincs.

2016. jún. 3. 21:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Igaz, húzni kell az időt. Enyém is óránként, fél óránként kérte, most 2 óránként és éjjel 3, 4, első alvásnál 5 és most, hogy nem eszi túl magát folyton, kezd jobban lenni (1 hónapos). Vigyázni kell a nagyokosokkal, FB csoportok tanácsadóinak köszönhetően hagytam az állandó evészetet (irdatlan hasfájás lett belőle és minden visszajött), mert ők azt vallják, hogy amikor csak kéri, etesd, akkor is, ha csak 5 perc telt el... sőt, úgy gondolják, túletetni sem lehet, merthogy a felesleg kijön, de már olyan véleményt is làttam ott, hogy hasfájás nem is létezik, csak éhes a baba...

Nem biztos tehát, hogy éhes még.

Nálunk bevált, hogy a tej legelső 10-20 milijét nem adom oda (a túl erős tejleadó reflexnek olvass utána).

2016. jún. 17. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!