Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Egyik ismerősöm azt mondta...

Egyik ismerősöm azt mondta aki pár hét múlva szül, hogy van egy csomó teje, fejni kell neki. Szerintetek igaz? Szerintem csak kamu.

Figyelt kérdés

2016. máj. 24. 15:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Utolsó, nekem is ez jutott eszembe, hogy 6.5 hónapos korig szoptattam, de van a ki szülésig szoptatja a nagyobb kisgyereket.

Én most 14 hetes vagyok, és este le tudom szedegetni a beszáradt tejdarabkákat a mellemből.

Teherbeesés előtt már vagy 2,5 évig nem szoptattam, de sosem múlt el teljesen. Amikor mentem mammográfiára, zsebkendővel kellett felitatnom a tejet.

Minden szervezet egyéni módon reagál.

2016. máj. 28. 00:28
 12/12 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem ebben hogy akkor az ujstulottnek nem lesz előtej?

Vagy aki nagyobbat szoptat, ott a pici baba rákényszerül ket eves gyereknek valo tejjel táplálkozni?mert ugye a tej összetétele a gyerek korával változik

2017. febr. 12. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!