Egyik ismerősöm azt mondta aki pár hét múlva szül, hogy van egy csomó teje, fejni kell neki. Szerintetek igaz? Szerintem csak kamu.
Figyelt kérdés
2016. máj. 24. 15:44
11/12 anonim válasza:
Utolsó, nekem is ez jutott eszembe, hogy 6.5 hónapos korig szoptattam, de van a ki szülésig szoptatja a nagyobb kisgyereket.
Én most 14 hetes vagyok, és este le tudom szedegetni a beszáradt tejdarabkákat a mellemből.
Teherbeesés előtt már vagy 2,5 évig nem szoptattam, de sosem múlt el teljesen. Amikor mentem mammográfiára, zsebkendővel kellett felitatnom a tejet.
Minden szervezet egyéni módon reagál.
12/12 anonim válasza:
Én azt nem értem ebben hogy akkor az ujstulottnek nem lesz előtej?
Vagy aki nagyobbat szoptat, ott a pici baba rákényszerül ket eves gyereknek valo tejjel táplálkozni?mert ugye a tej összetétele a gyerek korával változik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!