Tenyleg van a szoptatasnak szaga?
Alapból szerintem sincs.
Max annak lehet szaga, ha a tej odafolyik a ruhára és az meg bebüdösödik.
Az anyatejnek van egy jellegzetes szaga, én a sajátomét se szerettem, a másétól konkrétan rosszul leszek.
Én falusi vagyok, a frissen fejt meleg tehéntej szagától is öklendeztem gyerekkoromban. Hűtve nem.
A nyilvános szoptatáshoz: bankban, közintézményekben megtehetnék, h az anyukának kinyissanak egy üres tárgyalót, irodát, hogy szoptatni tudjon, ha vészhelyzet áll fenn. De nem fognak. A szag miatt. Mert abban az üres tárgyalóban lehet 1 óra múlva értekezlet lesz.
Nincs semmi szaga.
Ja és a normális bankokban kinyitnak egy tárgyalót. 1 hetes volt a babám mikor úgy alakult, hogy nekem is mennem kellett a bankba a férjemmel. Mire végeztünk a pici megéhezett. Megkérdeztem, hogy maradhatnánk e pici még a tárgyalóban amíg megetetem. Mondták, hogy természetesen. Megetettem és semmi szagot nem hagytunk magunk után.
De ugyan így mikor a 6 hetes csípő uh után visszamentünk a szülészetre mert a szülésznő ott lyukasztotta ki a lányom fülét. Mire végeztünk az uhval etetés következett és a gyerekágyas osztályon is beengedtek abba a helységbe ahol fürdetik a babákat szoptatni míg vártuk a szülésznőt.
Tehát nem mindenhol bunkók. Az anyatejnek meg akkor van szaga ha belesavanyodik a ruhába vagy a kifejt anyatejet közelről szaglászod.
Nem tudom, hogy a szoptatásnak-e vagy inkább a szoptatott csecsinek.
Van, aki nem érzi, de érezhető, hogy egy gyerek anyatejes-e.
Szerintem kellemes, angyalkaszag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!