Mit lehet még kipróbálni tejszaporításra, ha nem használ a sör, a tea és a gyakori fejés sem?
Sziasztok!
Én az első válaszolótól szeretném megkérdezni, hogy azt a bizonyos rántott levest hogyan csinálja!!!
Nekem is hasznos lenne!
Köszönöm szépen
A gyakori fejés helyett szopizáskor tedd fel mindkét mellre a picit (akár többször is: jobb, bal, jobb, bal...) ez a legjobb ösztönző a tejmirigyeknek, a maradékot mindig fejd le, akármilyen kevés is, ne add fel! Étkezés: tej, olajos magvak, gyümölcsök, hús. Ezeket általában egyáltalán nem, vagy csak mértékkel ajánlják, nekem viszont egy olyan szakember mondta, aki a szoptatáskor fellépő problémákra szakosodott. A tanácsai nagyon beváltak 2 hét alatt bedupláztuk a tejcsi mennyiségét! Sok-sok folyadék (akár napi 4-5 l), sok pihenés, kevés idegeskedés, stressz.
Emellett használhatsz szopiteát, homeos bogyót (urtica urens, more milk plus kapszula).
Addig fokozható a tej mennyisége, amíg a ciciből csöpög a tej, feszül. Ha ekkor sem lakik jól a babád, pótlás kell, mert a mirigyek elérték teljesítőképességük csúcsát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!