Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Most tényleg leszoktatta...

Most tényleg leszoktatta magát a szopiról a kisfiam? 11 hónapos, 2 napja nem kér.

Figyelt kérdés

2 napja próbálkozunk ugyanúgy és nem kéri, megnyalintja szinte és már nem is kéri.Próbáltam fejtem ki neki előre, de egyenesen hiszti rohamban tört ki erre, nem kell neki, pedig 3szor szopizott egy nap.

Tesó projekten rajta vagyunk, teszt negatív. De lehet, hogy mégis a terhességet érzi? Nagyon elszomorodtam, én sokáig akartam szoptatni.((((

2008. szept. 24. 20:16
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Igen,általában így viselkednek úh.adj neki v.mi mást,mert valószínű,hogy már nem tettszik neki.Az én lányom 6 hónaposan csinálta ezt 2 napig próbálkoztam,utánna is még de már csak esténként szopizott és egyszerűen nem volt hajlandó elfogadni.Tudomásul vettem és adtam kaját.
2008. szept. 24. 20:23
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Az én babám 8,5 hónaposan csinálta ezt. Próbálkoztam még pár napig, de mivel sokat kellett cucliznia, hogy jöjjön a tejcsi így síró görcsöt kapott, ha a cicit látta. Én is tudomásul vettem, megsirattam:-(...és abba hagytuk a szopit.
2008. szept. 25. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!